Povezane vesti
Boba ljubi snajku, dok ona peva svoj najveći hit: Trudna pevačica se latila mikrofona, a gosti se ludo provode! (kurir TV)
Kurir 29.10.2018
Lepa Brena priredila je proslavu u restoranu na Dedinju, povodom dva uspešna održana koncerta u Štark areni. Pevačica je sa suprugom Bobom Živojinovićem, Filipom Živojinovićem i Aleksandrom Prijović napravila fenomenalnu atmosferu. "Ja sam bio… »
Lepa Brena za 150 osoba: Najveća balkanska zvezda priredila gala slavlje, a za to ima fenomenalan razlog! Boba zadužen za…
Kurir 29.10.2018
Lepa Brena priredila je proslavu u restoranu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića na Dedinju, povodom dva uspešna održana koncerta u Štark areni. U prisustvu medija, prijatelja i saradnika najveća balkanska zvezda je sa svojim suprugom… »
Okupili porodicu: Lepa Brena pokazala nikad lepše izdanje, a sve oči uprte u trudnu Aleksandru Prijović
Blic 29.10.2018
Pevačica Lepa Brena organizovala je žurku u jednom prestoničkom lokalu, povodom dva uspešna koncerta u Beogradu, održana u Štark areni. Lepa Brena zablistala je u svedenoj kreaciji, dok je sa osmehom na licu dočekivala goste. Među prvima je stigla… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

Protest dela prosvetnih radnika u Beogradu: Okupili se ispred Ministarstva prosvete, policija obezbeđivala skup
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 16 minutajoš 42 povezane