Migranti iz Meksika: Tramp šalje 5.200 vojnika na granicu

Migranti iz Meksika: Tramp šalje 5.200 vojnika na granicu

Radio 021 pre 44 dana
Operacija „Verni partiota“ će biti usmerena na Teksas, Arizonu i Kaliforniju.
AFP Migranti su u kolonama pokušavali da se kreću iz Gvatemale i Meksika ka SAD Pentagon šalje više od 5.200 vojnika na granicu sa Meksikom, jer hiljade migranata iz Centralne Amerike pokušava da uđe u SAD. Operacija „Verni... »

Vojska SAD za izbjeglički karavan

Slobodna Evropa pre 44 dana
Pentagon će poslati više od 5.200 vojnika na granicu s Meksikom zbog karavana u kojem su tisuće migranata koji se iz Centralne Amerike kreću prema južnoj granici Sjedinjenih Država. Iako je izbjeglički karavan gotovo 1.600 kilometara udaljen od američke granice, “Operacija odani patriot” kreće, a... »

Migranti iz Meksika: Tramp šalje 5.200 vojnika na granicu

B92 pre 44 dana
B92: Migranti iz Meksika: Tramp šalje 5.200 vojnika na granicu
Operacija "Verni partiota" će biti usmerena na Teksas, Arizonu i Kaliforniju.
Pentagon šalje više od 5.200 vojnika na granicu sa Meksikom, jer hiljade migranata iz Centralne Amerike pokušava da uđe u SAD. Operacija "Verni partiota" će biti usmerena na Teksas, Arizonu i Kaliforniju. Predsednik SAD Donald... »

Migranti iz Meksika: Tramp šalje 5.200 vojnika na granicu

Južne vesti pre 44 dana
AFP Migranti su u kolonama pokušavali da se kreću iz Gvatemale i Meksika ka SAD Pentagon šalje više od 5.200 vojnika na granicu sa Meksikom, jer hiljade migranata iz Centralne Amerike pokušava da uđe u SAD. Operacija „Verni partiota" će biti usmerena na Teksas, Arizonu i Kaliforniju. Predsednik SAD... »

Migranti iz Meksika: Tramp šalje 5.200 vojnika na granicu

BBC News pre 44 dana
Operacija „Verni partiota“ će biti usmerena na Teksas, Arizonu i Kaliforniju.
Pentagon šalje više od 5.200 vojnika na granicu sa Meksikom, jer hiljade migranata iz Centralne Amerike pokušava da uđe u SAD. Operacija „Verni partiota" će biti usmerena na Teksas, Arizonu i Kaliforniju. Predsednik SAD Donald... »

Tramp podiže šatorske gradove za migrante

Danas pre 44 dana
Kako bi sprečio karavan srednjeameričkih migranata, koji beži od nasilja i siromaštva u svojim zemljama da prodre na američku teritoriju, predsednik SAD Donald Tramp najavio je podizanje šatorskih naselja u koje ih namerava smestiti, piše Index.hr.
Slanje vojnika na meksičku granicu najavila je nedavno vojska, prenosi Index. hr, navodeći da Tramp namerava da uz 5.000 vojnika zadrži migrante u šatorskim naseljima „Ako traže azil, zadržaćemo ih dok se njihov slučaj ne... »

Pet hiljada američkih vojnika na granici sa Meksikom

Vesti online pre 44 dana
Američka vojska rasporediće 5.200 vojnika, uključujući i one sa oružjem, na granicu sa Meksikom, kako bi pojačala napore američkog predsednika Donalda Trampa da bolje obezbedi granicu SAD sa Meksikom, izjavio je šef američke vojne Severne komande, general Terens O" Šognesi.
- Mislim da je predsednik jasno rekao da je bezbednost granice pitanje nacionalna bezbednost - kazao je general O"Šognesi, prenosi Rojters. Tramp je juče na svom Tviteru napisao da je migrantski karavan "invazija na SAD",... »

Na granicu s Meksikom krenulo 5.200 američkih vojnika: Tramp ojačava granicu pred invazijom migranata (video)

Kurir pre 45 dana
VAŠINGTON - Američka vojska rasporediće 5.200 vojnika, uključujući i one sa oružjem, na granicu sa Meksikom, kako bi pojačala napore američkog predsednika Donalda Trampa da bolje obezbedi američko-meksičku granicu, izjavio je šef američke vojne Severne komande, general Terens O'Šonesi.
More than 5,200 active duty troops will be deployed to the southwestern border by the end of this week in response to the migrant caravans heading toward the U.S., Gen. Terrence John O’Shaughnessy says pic.twitter.com/WvOIzSUco9... »

"Migrantski karavan je invazija": Tramp raspoređuje 5.200 naoružanih vojnika na granicu sa Meksikom

Blic pre 45 dana
Američka vojska rasporediće 5.200 vojnika, uključujući i one sa oružjem, na granicu sa Meksikom, kako bi pojačala napore američkog predsednika Donalda Trampa da bolje obezbedi granicu SAD sa Meksikom, izjavio je šef američke vojne Severne komande, general Terens O" Šognesi. - Mislim da je... »

Trump migrantima: Naša vojska vas čeka!

Al Jazeera pre 45 dana
Istovremeno, američki general je rekao da SAD na granicu s Meksikom šalju 5.200 vojnika.
Pentagon je saopštio da će na granicu s Meksikom poslati 5.200 vojnika u okviru mjera protiv karavana migranata koji se kreće prema Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), javlja Anadolija. Američki general Terrence John... »

Vojska duž granice: Tramp raspoređuje 5.200 vojnika na granicu sa Meksikom

Blic pre 45 dana
Američka vojska rasporediće 5.200 vojnika, uključujući i one sa oružjem, na granicu sa Meksikom, kako bi pojačala napore američkog predsednika Donalda Trampa da bolje obezbedi granicu SAD sa Meksikom, izjavio je šef američke vojne Severne komande, general Terens O' Šognesi. - Mislim da je... »

Vozila Kfora u Kosovskoj Mitrovici, NATO leti nad Prištinom.

Vesti online  pre 32 minuta  još 10 povezanih

Napadi u Nirnbergu, izbodene tri žene

RTS  pre 1 sat  još 9 povezanih

Blumberg: Sledeći sukob NATO i Rusije je na Balkanu?

Vesti online  pre 1 sat  još 6 povezanih

Šok: Dejan Savić podneo ostavku!

Hot sport  pre 1 sat  još 8 povezanih

Vučić obilazi Kopnenu zonu bezbednosti u naredna 72 sata

Politika  pre 1 sat  još 6 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.