Migranti iz Meksika: Tramp šalje 5.200 vojnika na granicu

Migranti iz Meksika: Tramp šalje 5.200 vojnika na granicu

Radio 021 utorak, 30. oktobar 2018.
Operacija „Verni partiota“ će biti usmerena na Teksas, Arizonu i Kaliforniju.
AFP Migranti su u kolonama pokušavali da se kreću iz Gvatemale i Meksika ka SAD Pentagon šalje više od 5.200 vojnika na granicu sa Meksikom, jer hiljade migranata iz Centralne Amerike pokušava da uđe u SAD. Operacija „Verni... »

Vojska SAD za izbjeglički karavan

Slobodna Evropa utorak, 30. oktobar 2018.
Pentagon će poslati više od 5.200 vojnika na granicu s Meksikom zbog karavana u kojem su tisuće migranata koji se iz Centralne Amerike kreću prema južnoj granici Sjedinjenih Država. Iako je izbjeglički karavan gotovo 1.600 kilometara udaljen od američke granice, “Operacija odani patriot” kreće, a... »

Migranti iz Meksika: Tramp šalje 5.200 vojnika na granicu

B92 utorak, 30. oktobar 2018.
B92: Migranti iz Meksika: Tramp šalje 5.200 vojnika na granicu
Operacija "Verni partiota" će biti usmerena na Teksas, Arizonu i Kaliforniju.
Pentagon šalje više od 5.200 vojnika na granicu sa Meksikom, jer hiljade migranata iz Centralne Amerike pokušava da uđe u SAD. Operacija "Verni partiota" će biti usmerena na Teksas, Arizonu i Kaliforniju. Predsednik SAD Donald... »

Migranti iz Meksika: Tramp šalje 5.200 vojnika na granicu

Južne vesti utorak, 30. oktobar 2018.
AFP Migranti su u kolonama pokušavali da se kreću iz Gvatemale i Meksika ka SAD Pentagon šalje više od 5.200 vojnika na granicu sa Meksikom, jer hiljade migranata iz Centralne Amerike pokušava da uđe u SAD. Operacija „Verni partiota" će biti usmerena na Teksas, Arizonu i Kaliforniju. Predsednik SAD... »

Migranti iz Meksika: Tramp šalje 5.200 vojnika na granicu

BBC News utorak, 30. oktobar 2018.
Operacija „Verni partiota“ će biti usmerena na Teksas, Arizonu i Kaliforniju.
Pentagon šalje više od 5.200 vojnika na granicu sa Meksikom, jer hiljade migranata iz Centralne Amerike pokušava da uđe u SAD. Operacija „Verni partiota" će biti usmerena na Teksas, Arizonu i Kaliforniju. Predsednik SAD Donald... »

Tramp podiže šatorske gradove za migrante

Danas utorak, 30. oktobar 2018.
Kako bi sprečio karavan srednjeameričkih migranata, koji beži od nasilja i siromaštva u svojim zemljama da prodre na američku teritoriju, predsednik SAD Donald Tramp najavio je podizanje šatorskih naselja u koje ih namerava smestiti, piše Index.hr.
Slanje vojnika na meksičku granicu najavila je nedavno vojska, prenosi Index. hr, navodeći da Tramp namerava da uz 5.000 vojnika zadrži migrante u šatorskim naseljima „Ako traže azil, zadržaćemo ih dok se njihov slučaj ne... »

Pet hiljada američkih vojnika na granici sa Meksikom

Vesti online utorak, 30. oktobar 2018.
Američka vojska rasporediće 5.200 vojnika, uključujući i one sa oružjem, na granicu sa Meksikom, kako bi pojačala napore američkog predsednika Donalda Trampa da bolje obezbedi granicu SAD sa Meksikom, izjavio je šef američke vojne Severne komande, general Terens O" Šognesi.
- Mislim da je predsednik jasno rekao da je bezbednost granice pitanje nacionalna bezbednost - kazao je general O"Šognesi, prenosi Rojters. Tramp je juče na svom Tviteru napisao da je migrantski karavan "invazija na SAD",... »

Na granicu s Meksikom krenulo 5.200 američkih vojnika: Tramp ojačava granicu pred invazijom migranata (video)

Kurir utorak, 30. oktobar 2018.
VAŠINGTON - Američka vojska rasporediće 5.200 vojnika, uključujući i one sa oružjem, na granicu sa Meksikom, kako bi pojačala napore američkog predsednika Donalda Trampa da bolje obezbedi američko-meksičku granicu, izjavio je šef američke vojne Severne komande, general Terens O'Šonesi.
More than 5,200 active duty troops will be deployed to the southwestern border by the end of this week in response to the migrant caravans heading toward the U.S., Gen. Terrence John O’Shaughnessy says pic.twitter.com/WvOIzSUco9... »

"Migrantski karavan je invazija": Tramp raspoređuje 5.200 naoružanih vojnika na granicu sa Meksikom

Blic utorak, 30. oktobar 2018.
Američka vojska rasporediće 5.200 vojnika, uključujući i one sa oružjem, na granicu sa Meksikom, kako bi pojačala napore američkog predsednika Donalda Trampa da bolje obezbedi granicu SAD sa Meksikom, izjavio je šef američke vojne Severne komande, general Terens O" Šognesi. - Mislim da je... »

Trump migrantima: Naša vojska vas čeka!

Al Jazeera utorak, 30. oktobar 2018.
Istovremeno, američki general je rekao da SAD na granicu s Meksikom šalju 5.200 vojnika.
Pentagon je saopštio da će na granicu s Meksikom poslati 5.200 vojnika u okviru mjera protiv karavana migranata koji se kreće prema Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), javlja Anadolija. Američki general Terrence John... »

Vojska duž granice: Tramp raspoređuje 5.200 vojnika na granicu sa Meksikom

Blic utorak, 30. oktobar 2018.
Američka vojska rasporediće 5.200 vojnika, uključujući i one sa oružjem, na granicu sa Meksikom, kako bi pojačala napore američkog predsednika Donalda Trampa da bolje obezbedi granicu SAD sa Meksikom, izjavio je šef američke vojne Severne komande, general Terens O' Šognesi. - Mislim da je... »
©2019 Netmark d.o.o.