Povezane vesti

Tramp hoće da ukine pravo na državljanstvo deci stranaca rođenoj u SAD: To nema nigde da neko dođe i rodi bebu i ta beba je…

Tramp hoće da ukine pravo na državljanstvo deci stranaca rođenoj u SAD: To nema nigde da neko dođe i rodi bebu i ta beba je…

Kurir 30.10.2018
VAŠINGTON - Predsednik SAD Donald Tramp želi da ukine pravo na državljanstvo bebama rođenim u SAD čiji roditelji nisu američki državljani ili su ilegalni imigranti. Trump to revoke birthright citizenship: President slams 'ridiculous' right of… »
Ovo ubistvo je britanska bruka i misterija: Suzi je nestala pre 32 godine, a policija je opet traži na istom mestu! Ubica već…

Ovo ubistvo je britanska bruka i misterija: Suzi je nestala pre 32 godine, a policija je opet traži na istom mestu! Ubica već…

Kurir 30.10.2018
Britanka Suzi Lamplu (25) nestala je pre 32 godine, a britanska policija je tek sad na tragu njenom telu - bar se tome nada. Posebno neverovatno je i to što je policija tek sada rešila da prekopa dvorište ubicine majke. Glavni osumnjičeni za njeno… »
Tramp: Dogovor s Kinom mora da bude sjajan, izrabljivali su našu zemlju

Tramp: Dogovor s Kinom mora da bude sjajan, izrabljivali su našu zemlju

RTS 30.10.2018
Američki predsednik Donald Tramp smatra da će dogovor o trgovini s Kinom biti "sjajan", ali je upozorio da ima spremne nove tarife vredne milijarde dolara ukoliko postizanje dogovora ne bude moguće. "Mislim da ćemo napraviti sjajan dogovor s Kinom, i… »
Napravićemo sjajan dogovor s Kinom, oni su nas izrabljivali

Napravićemo sjajan dogovor s Kinom, oni su nas izrabljivali

Nova ekonomija 30.10.2018
Donald Tramp: Američki predsednik Donald Tramp smatra da će biti "sjajan dogovor" s Kinom o trgovini, ali je upozorio da ima spremne nove tarife vredne milijarde dolara. Nove tarife sprema ukoliko postizanje dogovora ne bude moguće. "Mislim da ćemo… »
Tramp ucenjuje Kinu: Imaćemo sjajan dogovor o trgovini, ako ne - uvešću im nove carine gore od svih dosad!

Tramp ucenjuje Kinu: Imaćemo sjajan dogovor o trgovini, ako ne - uvešću im nove carine gore od svih dosad!

Kurir 30.10.2018
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da smatra da će biti "sjajan dogovor" s Kinom o trgovini, ali je upozorio da ima spremne nove tarife vredne milijarde dolara ukoliko postizanje dogovora ne bude moguće. "Mislim da ćemo napraviti sjajan… »

Vesti dana »