Povezane vesti
Danima se plasiraju neistine o meni i darku! Ana Sević se prvi put oglasila: Jedva čekam da vidi koliko je voljen
Press 30.10.2018
Oglasila se pevačeva supruga. Pevač Darko Lazić, probudio se juče iz veštačke kome, i trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege. Prvu osobu koju je ugledao pored bolničkog kreveta bila je njegova i dalje zakonita supruga Ana Sević. "Pre… »
Oglasila se Ana Sević: Moj boravak kod Darka je moja privatna stvar!
Svet plus 30.10.2018
Darko Lazić juče je probuđen iz veštačke kome, a tu informaciju je potvrdio njegov rođeni brat Dragan Lazić. Oglasila se i Ana Sević: "Moj boravak kod Darka je moja privatna stvar!" Na Instagramu se oglasila pevačica i bivša supruga Darka… »
Roditelji Darka Lazića zabranili doktorima da daju izjave!
Svet plus 30.10.2018
Roditelji Darka Lazića zabranili doktorima da daju izjave, a kako su mediji juče pisali on sada može da komunicira sa lekarima. Nije u mogućnosti da priča, zbog usnoždrelog tubusa, ali daje znake odgovarajući na pitanja. Darko Lazić je juče… »
Darko Lazić se probudio iz kome i prvo je ugledao nju: Oči su mu bile pune suza i sve je shvatio! Onda je usledela scena koja…
Kurir 30.10.2018
Posle šest dana agonije i borbe za život, nakon teške saobraćajne nesreće koju je preživeo, pevač Darko Lazić sada je stabilno. On je budan, svestan, a jedan je susret za njega bio posebno emotivan. Pevač je u ponedeljak probuđen iz veštačke… »
Ana Sević svaki dan je uz bivšeg muža! Sad je pevačica poslala jaku poruku i sve objasnila: Jedva čekam da vidi koliko je…
Kurir 30.10.2018
Darka Lazića, koji se probudio iz kome posle šest dana i otkako je doživeo saobraćajnu nesreću, svakodnevno posećuju roditelji, brat, verenica Marina Gagić, ali i njegova bivša žena Ana Sević. Voditeljka i pevačica, s kojom Darko ima ćerkicu… »
Darko Lazić se posle 6 dana probudio iz kome: Lekari pevača spremaju za operaciju noge! Lekari se očajnički trude da je…
Kurir 30.10.2018
Pevač Darko Lazić, koji je pre sedam dana doživeo tešku saobraćajnu nesreću na pragu kuće u Brestaču, probudio se iz kome. Ako njegovo stanje bude išlo nabolje, očekuje se operacija noge za nekoliko dana, saznajemo nezvanično iz izvora iz… »
Darko Lazić imao je samo jednu želju kada se probudio iz kome: Evo koga je pevač prvog hteo pored sebe, a nije Ana Sević
Kurir 30.10.2018
Pevač Darko Lazić posle šest dana se probudio iz kome u kojoj je bio pošto je doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Njegovo stanje je stabilno i lekari KBC Zemun su odlučili da pevača ostave budnog i za nekoliko dana bi trebalo da mu operišu nogu… »
Darka Lazića probudili iz kome
Vesti online 30.10.2018
Pevač Darko Lazić je, kako saznaje Telegraf, danas probuđen iz veštačke kome u kojoj su ga lekari držali od 23. oktobra, kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću u okolini Pećinaca. Srećnu vest potrvdio je za telegraf Darkov mlađi brat… »
Lekari otkrivaju zašto su Darka Lazića morali da stave u komu: Evo zbog čega je pevač danima bio u njoj i kako ga izvode iz…
Kurir 30.10.2018
Pevač Darko Lazić pre sedam dana doživeo je saobraćajnu nezgodu u Brestaču, kada je zadobio teške povrede, a lekari se danima bore za njegov život, dok se njegovo zdravstveno stanje menja iz sata u sat. Darko Lazić od utorka je bio u veštačkoj… »
Vesti dana »

Više hiljada prosvetnih radnika, maturanata i građana prisustvovalo je današnjem protestu u Čačku; Odavanje pošte stradalima u više gradova
RTV pre 1 satjoš 40 povezanih

BLOG Aktivistima inicijative Most ostaje određeno zadržavanje 48 sati: Epilog haosa ispred Skupštine Beograda
Nova pre 50 minutajoš 28 povezanih

Zadržavanje do 48 sati za petoro osumnjičenih za nasilje ispred Skupštine Beograda
RTS pre 50 minutajoš 95 povezanih

AFP: Srpski parlament usvojio Zakon o visokom obrazovanju, odgovor na jedan od zahteva studenata
Beta pre 3 satajoš 31 povezana

Damnjanović: Građevinska knjiga biće objavljena danas na sajtu Vlade Srbije
RTV pre 5 satijoš 29 povezanih