Povezane vesti
Posle optužbi za krađu parfema i karmina u Frankfurtu i otkaza u Skupštini, Meho Omerović dobio nov posao u državnoj…
Telegraf 30.10.2018
Tačno je da sam u Agenciji gde sam savetnik direktora za saradnju sa državnim institucijama i lokalnim samoupravama - potvrdio je Meho Omerović. Meho Omerović, funkcioner SDPS i sada već bivši poslanik našao je novi posao i to kao savetnik… »
Omerović postao savetnik u Agenciji za bezbednost saobraćaja
N1 Info 30.10.2018
Meho Omerović, funkcioner SDPS i sada već bivši poslanik našao je novi posao - savetnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja. Nakon što je podneo ostavku na poslaničko mesto u junu ove godine, zbog toga što je iz "fri šopa" na… »
Meho Omerović postavljen za savetnika u Agenciji za bezbednost saobraćaja
Radio 021 30.10.2018
Meho Omerović, funkcioner Socijaldemokratske partije Srbije, nakon što je podneo ostavku na mesto republičkog poslanika, našao je posao u Agenciji za bezbednost saobraćaja, saznaje "Danas". On je ostavku na mesto poslanika podneo u julu zbog slučaja… »
Mislili ste da je Meho Omerović posle skandala u fri šopu nestao sa scene? Prevarili ste se, našao je novo državno…
Blic 30.10.2018
Meho Omerović, funkcioner SDPS i sada već bivši poslanik našao je novi posao - savetnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja. Nakon što je podneo ostavku na poslaničko mesto u junu ove godine, zbog toga što je iz "fri šopa" na… »
Meho Omerović u Agenciji za bezbednost saobraćaja
Danas 30.10.2018
Nakon što je podneo ostavku na mesto narodnog poslanika zbog skandala na aerodromu u Frankfurtu Meho Omerović, funkcioner SDPS, nakon što je u julu podneo ostavku na mesto narodnog poslanika u Skupštini Srbije zbog slučaja na aerodromu u Frankfurtu… »
Vesti dana »

Nikola Jokić postavio novi rekord i ispisao istoriju NBA lige i Denvera!
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 44 minutajoš 13 povezanih

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 44 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 32 minutajoš 10 povezanih