Povezane vesti
Otvoreno o svemu! Snežana Dakić: Ja sam kao crno vino! Udvaraju mi se uglavnom mlađi muškarci!
Kurir 30.10.2018
Snežana Dakić progovorila je o svom životu nakon razvoda, pa istakla da joj bliski ljudi govore da sve bolje izgleda, pa je upravo to možda razlog zašto su joj udvarači uglavnom mlađi muškarci. "Rekli su mi mnogi da izgledam kao crno vino. Što sam… »
Snežana Dakić otkrila kakve komentare joj druge žene upućuju na račun izgleda (video)
Blic 30.10.2018
Snežana Dakić pripada onim damama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim, a priznaje da je nakon razvoda zavode mlađi muškarci. - Rekli su mi mnogi da izgledam kao crno vino. Što sam starija, to sam bolja. Ali i žene mi često kažu da bolje izgledam sada… »
Vesti dana »

Masakr u poslovnoj zgradi u Njujorku, ovo je ubica! Uleteo unutra sa puškom u ruci, prvo usmrtio policajca i nastavio sa rafalnom paljbom (foto, video)
Kurir pre 2 minutajoš 20 povezanih

Pogledajte kako su muškarci s kapuljačama i maskama na licu upali na Univerzitet u Novom Pazaru: Dekanka i načelnik policije u zgradi VIDEO
Nova pre 2 minutajoš 8 povezanih

Vremenska prognoza otkriva kada će stati kiša u Srbiji i kakvo će vreme biti u avgustu: Oni koji su se nadali suncu jako će se razočarati
Nova pre 7 minutajoš 9 povezanih

Malo svežije i vetrovito, mestimično sa kišom - temperatura do 28 stepeni
RTS pre 2 satajoš 10 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Napad dronovima u Rusiji: U Zaporožju stradalo 16, u Salsku jedna osoba
Euronews pre 17 minutajoš 12 povezanih