Povezane vesti
Vučić o tome šta je rekao Putinu o Kosovu i Metohiji: Rusija poručuje da neće biti rešenja bez Srba (video)
Srbija danas 30.10.2018
Veoma sam srećan što predsednik Rusije poštuje činjenicu da je Srbija kao mala zemlja uspela da sačuva svoju nezavisnost, suverenost u odlučivanju i da ume da održi tu poziciju, kaže predsednik Srbije dan pošto je obavešten da ga je Vladimir Putin… »
Vučić za rusku agenciju: Kad me Putin pita šta Srbija želi za Kosovo, ja mu kažem. Uvek smo se dobro razumeli (foto) (video)…
Telegraf 30.10.2018
— Uz činjenicu da dobro poznajem predsednika Putina, da sam počastvovan činjenicom da sam ga video više puta nego svi ostali ljudi u Srbiji zajedno, dakle iz svih prethodnih perioda, mislim da je razlog pozicija Srbije kao nezavisne države u izuzetno… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 40 povezanih
Jelača se ne seća sastanka sa ministrom, Selaković negira, a Vasić sumnja u sopstveni iskaz: Ivanović se pridružio saradnicima sa optuženičke klupe u slučaju Generalštab
Nova pre 38 minutajoš 22 povezane
Student o napadima na nosioce liste: Diskreditacija je nešto čime se oni bave već 14 godina
N1 Info pre 5 satijoš 13 povezanih
"To joj je rekao?!": Desingerica u šoku zbog prozivki pobednika Pinkovih zvezda, Karleuša mu nije ostala dužna
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih