Povezane vesti
Vučić o tome šta je rekao Putinu o Kosovu i Metohiji: Rusija poručuje da neće biti rešenja bez Srba (video)
Srbija danas 30.10.2018
Veoma sam srećan što predsednik Rusije poštuje činjenicu da je Srbija kao mala zemlja uspela da sačuva svoju nezavisnost, suverenost u odlučivanju i da ume da održi tu poziciju, kaže predsednik Srbije dan pošto je obavešten da ga je Vladimir Putin… »
Vučić za rusku agenciju: Kad me Putin pita šta Srbija želi za Kosovo, ja mu kažem. Uvek smo se dobro razumeli (foto) (video)…
Telegraf 30.10.2018
— Uz činjenicu da dobro poznajem predsednika Putina, da sam počastvovan činjenicom da sam ga video više puta nego svi ostali ljudi u Srbiji zajedno, dakle iz svih prethodnih perioda, mislim da je razlog pozicija Srbije kao nezavisne države u izuzetno… »
Vesti dana »
Srbija ponovo na udaru vreline: RHMZ objavio novo upozorenje na visoku temperaturu
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Ko je predsednik opštine Ivanjica, koji je izviždan na otvaranju režimske Nušićijade?
Ozon press pre 1 satjoš 6 povezanih
Tramp uveo 50 odsto carine Kanadi: Otvoren novi front trgovinskog rata, Otava najavljuje žestok odgovor
Euronews pre 2 satajoš 14 povezanih
Devedeset godina od rođenja Dobrice Erića – sećanje na pesnika koji je opevao zavičaj, prirodu i život
Danas pre 3 satajoš 15 povezanih