Povezane vesti
Podneću ostavku ako mi pronađu bilo šta vezano za kriminal
Nova ekonomija 31.10.2018
Rasim Ljajić: Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić pozvao je ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i sve službe da iznesu sve podatke o njemu, a ukoliko pronađu bilo šta što ukazuje i najmanju kriminalnu delatnost neće nijednog… »
Ljajić ogorčen, spreman da podnese i ostavku: Ako policija pronađe bilo šta, nijednog sekunda neću sedeti na mestu…
Kurir 31.10.2018
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić pozvao je ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i sve službe da iznesu sve podatke o njemu, a ukoliko pronađu bilo šta što ukazuje i najmanju kriminalnu delatnost neće nijednog sekunda… »
Ljajić: Ako policija kaže da sam se bavio kriminalom, odlazim iz Vlade
Radio 021 31.10.2018
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić pozvao je ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i sve službe da iznesu sve podatke o njemu, a ukoliko pronađu bilo šta što ukazuje i na najmanju kriminalnu delatnost, neće nijedne sekunde sedeti… »
Ljajić: Ne ostajem u Vladi ako mi pronađu bilo šta
N1 Info 31.10.2018
Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić pozvao je ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i sve službe da iznesu sve podatke o njemu, a ukoliko pronađu bilo šta što ukazuje i najmanju kriminalnu delatnost neće nijednog sekunda sedeti na… »
Šešelj izjavio da je vođa narko-kartela Ljajić uzvraća lideru radikala: Šta ću u Vladi ako ne dokažu ko laže
Večernje novosti 30.10.2018
Ministar trgovine i lider SDPS Rasim Ljajić pozivao policiju i službe da “iznesu sve podatke o meni, ako postoji nešto nezakonito”. APSURDNO je da pravosnažno osuđeni ratni zločinac optužuje mene, koji za svoje 54 godine nemam čak ni prijavu… »
Vesti dana »
Iz Lukinih reči izbija bol, navijači "sahranili" slatkorečivi Dalas
Sportske.net pre 31 minutajoš 12 povezanih
Hezbollah najavio komemorativni skup ubijenom lideru Hassanu Nasrallahu
Al Jazeera pre 33 minutajoš 4 povezane
Pešak poginuo na uglu Južnog bulevara i Ulice Maksima Gorkog u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih
"Umorni smo od toga da nas iskorišćavaju": Džej Di Vens se oglasio o Trampovom planu za povećanje carina
Blic pre 8 satijoš 3 povezane