Povezane vesti

Građanima Srbije i Kosova predlog rešenja i dalje nepoznat

Građanima Srbije i Kosova predlog rešenja i dalje nepoznat

N1 Info 31.10.2018
Građani Srbije i Kosova još uvek nisu dobili odgovor na pitanje šta je to što kao rešenje za pitanje Kosova predlažu Beograd i Priština. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je iznosio "različite ideje na bezbroj mesta" i govorio o… »
Vučić o Kosovu: Dobio sam poruku od Lavrova, daleko smo od bilo kakvog kompromisa

Vučić o Kosovu: Dobio sam poruku od Lavrova, daleko smo od bilo kakvog kompromisa

Blic 31.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se, po pitanju Kosova, iznose različite ideje i da je, na bezbroj mesta, sam govorio o raznim kompromisima i da Srbija mora nešto da izgubi da bi nešto dobila. Kako je rekao, on, međutim, danas… »
Vučić o Kim: Daleko smo od bilo kakvog kompromisnog rešenja! Nijedan akt nećemo doneti a da pre toga ne pitamo narod

Vučić o Kim: Daleko smo od bilo kakvog kompromisnog rešenja! Nijedan akt nećemo doneti a da pre toga ne pitamo narod

Kurir 31.10.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se zalaže za kompromis kada je u pitanju kosovski problem, ali da ne želi da iznosi bilo kakve detalje jer nema ničeg konkretnog. "Mi treba da uspostavimo granicu, jer ja ne znam gde je danas… »

Vesti dana »