Повезане вести

Грађанима Србије и Косова предлог решења и даље непознат

Грађанима Србије и Косова предлог решења и даље непознат

Н1 Инфо 31.10.2018
Грађани Србије и Косова још увек нису добили одговор на питање шта је то што као решење за питање Косова предлажу Београд и Приштина. Председник Србије Александар Вучић каже да је износио "различите идеје на безброј места" и… »
Вучић о Косову: Добио сам поруку од Лаврова, далеко смо од било каквог компромиса

Вучић о Косову: Добио сам поруку од Лаврова, далеко смо од било каквог компромиса

Блиц 31.10.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се, по питању Косова, износе различите идеје и да је, на безброј места, сам говорио о разним компромисима и да Србија мора нешто да изгуби да би нешто добила. Како је рекао… »
Вучић о Ким: Далеко смо од било каквог компромисног решења! Ниједан акт нећемо донети а да пре тога не питамо народ

Вучић о Ким: Далеко смо од било каквог компромисног решења! Ниједан акт нећемо донети а да пре тога не питамо народ

Курир 31.10.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић рекао је да се залаже за компромис када је у питању косовски проблем, али да не жели да износи било какве детаље јер нема ничег конкретног. "Ми треба да успоставимо границу, јер ја… »

Вести дана »