Povezane vesti
Građanima Srbije i Kosova predlog rešenja i dalje nepoznat
N1 Info 31.10.2018
Građani Srbije i Kosova još uvek nisu dobili odgovor na pitanje šta je to što kao rešenje za pitanje Kosova predlažu Beograd i Priština. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je iznosio "različite ideje na bezbroj mesta" i govorio o… »
Vučić o Kosovu: Dobio sam poruku od Lavrova, daleko smo od bilo kakvog kompromisa
Blic 31.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se, po pitanju Kosova, iznose različite ideje i da je, na bezbroj mesta, sam govorio o raznim kompromisima i da Srbija mora nešto da izgubi da bi nešto dobila. Kako je rekao, on, međutim, danas… »
Vučić o Kim: Daleko smo od bilo kakvog kompromisnog rešenja! Nijedan akt nećemo doneti a da pre toga ne pitamo narod
Kurir 31.10.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se zalaže za kompromis kada je u pitanju kosovski problem, ali da ne želi da iznosi bilo kakve detalje jer nema ničeg konkretnog. "Mi treba da uspostavimo granicu, jer ja ne znam gde je danas… »
Vesti dana »
Krvavo jutro u Teheranu, odjekivali pucnji u centru grada: Ubijeno dvoje sudija Vrhovnog suda, treći povređen, napadač izvršio samoubistvo (foto)
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Stojanovićeva i Pavić izgubili u prvom kolu mešovitih dublova
Sportski žurnal pre 33 minutajoš 30 povezanih
Rusi oslobodili dva naselja u samoproglašenoj Donjeckoj Narodnoj Republici
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih
UŽIVO VIDEO, FOTO Protest u Novom Sadu: "Vreme je za neposlušnost, vreme je za štrajk"
Radio 021 pre 4 minutajoš 16 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na protestu kod RTS-a bilo između 53.000 i 55.000 ljudi
Insajder pre 3 satajoš 15 povezanih