Povezane vesti

Vučić: Netačni navodi o dogovoru o rešenju za pitanje Kosova

Vučić: Netačni navodi o dogovoru o rešenju za pitanje Kosova

Danas 31.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je danas medijske napise da su se ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov i savetnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Džon Bolton dogovorili o rešenju za pitanje Kosova. „Ja sam dobio… »
Vučić: Uspostaviti granicu sa Kosovom, sada se ne zna gde je

Vučić: Uspostaviti granicu sa Kosovom, sada se ne zna gde je

Beta 31.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je iluzorno očekivati da će u Parizu 11. novembra, prilikom proslave Dana primirja u Prvom svetskom ratu, biti dan odluke o pitanju Kosova, jer rešenje nije na vidiku, iako je spreman da… »
Vučić: Nema nikakvog dogovora Lavrova i Boltona oko Kosova i Metohije

Vučić: Nema nikakvog dogovora Lavrova i Boltona oko Kosova i Metohije

Kurir 31.10.2018
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je danas kao apsolutno netačne navode da su ministar spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov i savetnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džon Bolton postigli dogovor za… »
Vučić o Kosovu: Dobio sam poruku od Lavrova, niko se neće dogovarati bez Srbije

Vučić o Kosovu: Dobio sam poruku od Lavrova, niko se neće dogovarati bez Srbije

Srbija danas 31.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je da su ruski šef diplomatije Sergej Lavrov i savetnik predsednika SAD Džon Bolton dogovorili rešenje za Kosmet. Lavrov i Bolton su, kaže, po prvi put razgovarali o Kosovu i Metohiji. - Šta god da neko… »
Vučić: Iluzorno očekivati rešenje za Kosovo u Parizu

Vučić: Iluzorno očekivati rešenje za Kosovo u Parizu

N1 Info 31.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je iluzorno očekivati da će u Parizu 11. novembra, prilikom proslave Dana primirja u Prvom svetskom ratu, biti dan odluke o pitanju Kosova, jer rešenje nije na vidiku, iako je spreman da razgovara sa… »

Vesti dana »