Povezane vesti
DžAJIĆ za Hrvatske medije: Zvezda bi sada pobedila Dinamo, za Zagreb sam bio Nejmar
Večernje novosti 31.10.2018
Voleo bih da vidim tu utakmicu, što da ne? Igrale su već Srbija i Hrvatska, i šta je bilo? Ništa, kaže Dragan Džajić legenda Crvene zvezde. ŠTA bi bilo kada bi se sada sreli Crvena zvezda i Dinamo, u čemu je razlika između reprezentacija… »
Džajić u Hrvatskoj: Zvezda bi sad dobila Dinamo
Vesti online 31.10.2018
Najbolji srpski fudbaler svih vremena Dragan Džajić ubeđen je da bi Crvena zvezda danas pobedila Dinamo iz Zagreba, iako hrvatski klub beleži odlične rezultate u Ligi Evrope. Džajić se u intervjuu za Večernji list dotakao mnogih tema, a jedno od… »
Dragan Džajić za Hrvate: Zvezda bi dobila Dinamo, volimo mi Srbiju koliko i vi Hrvatsku, ali ste vi našli neku žicu…
Hot sport 31.10.2018
Legendarni jugoslovenski fudbaler i počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić govorio je za hrvatske medije o Crvenoj zvezdi, fudbalu u Srbiji, ali i onome kod ‘komšija’. ‘Večernji’ list je odlučio da napravi intervju sa Draganom… »
Džajić pričao za Hrvate: Zvezda bi dobila Dinamo, sudija u Liverpulu se osramotio
Mozzart sport 31.10.2018
„Ne znam da li bi onakve penale svirao Zvezdi“, dodao je Džajić. Najbolji srpski fudbaler svih vremena Dragan Džajić ubeđen je da bi Crvena zvezda danas pobedila Dinamo iz Zagreba, iako hrvatski klub beleži odlične rezultate u Ligi Evrope… »
Vesti dana »

Jokić predvodio Denver u pobedi protiv Sakramenta (VIDEO)
Vesti online pre 13 minutajoš 18 povezanih

Premijer Federacije BiH: Dodik krenuo na put bez povratka, na kraju će biti uhapšen
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Raketni napad na Krivi Rog: Poginule četiri osobe, broj povređenih porastao na 30, među njima dete
Euronews pre 7 minutajoš 8 povezanih

Tramp zapretio Hamasu da oslobodi preostale taoce odmah ili će biti uništen
Vesti online pre 25 minutajoš 7 povezanih