Повезане вести

ЏАЈИЋ за Хрватске медије: Звезда би сада победила Динамо, за Загреб сам био Нејмар

ЏАЈИЋ за Хрватске медије: Звезда би сада победила Динамо, за Загреб сам био Нејмар

Вечерње новости 31.10.2018
Волео бих да видим ту утакмицу, што да не? Играле су већ Србија и Хрватска, и шта је било? Ништа, каже Драган Џајић легенда Црвене звезде. ШТА би било када би се сада срели Црвена звезда и Динамо, у чему је разлика између… »
Џајић у Хрватској: Звезда би сад добила Динамо

Џајић у Хрватској: Звезда би сад добила Динамо

Вести онлине 31.10.2018
Најбољи српски фудбалер свих времена Драган Џајић убеђен је да би Црвена звезда данас победила Динамо из Загреба, иако хрватски клуб бележи одличне резултате у Лиги Европе. Џајић се у интервјуу за Вечерњи лист дотакао многих… »
Драган Џајић за Хрвате: Звезда би добила Динамо, волимо ми Србију колико и ви Хрватску, али сте ви нашли неку жицу…

Драган Џајић за Хрвате: Звезда би добила Динамо, волимо ми Србију колико и ви Хрватску, али сте ви нашли неку жицу…

Хот спорт 31.10.2018
Легендарни југословенски фудбалер и почасни председник Црвене звезде Драган Џајић говорио је за хрватске медије о Црвеној звезди, фудбалу у Србији, али и ономе код ‘комшија’. ‘Вечерњи’ лист је одлучио да направи интервју са… »
Џајић причао за Хрвате: Звезда би добила Динамо, судија у Ливерпулу се осрамотио

Џајић причао за Хрвате: Звезда би добила Динамо, судија у Ливерпулу се осрамотио

Моззарт спорт 31.10.2018
„Не знам да ли би онакве пенале свирао Звезди“, додао је Џајић. Најбољи српски фудбалер свих времена Драган Џајић убеђен је да би Црвена звезда данас победила Динамо из Загреба, иако хрватски клуб бележи одличне резултате у… »

Вести дана »