Povezane vesti

MUP ne raspolaže informacijama da je Ljajić član kriminalne grupe

MUP ne raspolaže informacijama da je Ljajić član kriminalne grupe

Radio 021 31.10.2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama da je ministar Rasim Ljajić deo ili organizator neke organizovane kriminalne grupe, izjavio je danas potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. "Moram da iznesem… »
Ministar policije: Ne posedujemo podatke o Ljajiću

Ministar policije: Ne posedujemo podatke o Ljajiću

Večernje novosti 31.10.2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama da je potpredsednik Vlade i ministar trgovine deo ili organizator neke kriminalne grupe. MINISTARSTVO unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama da je potpredsednik Vlade i ministar… »
MUP nema informacije da je Ljajić deo kriminalne grupe

MUP nema informacije da je Ljajić deo kriminalne grupe

N1 Info 31.10.2018
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da MUP ne raspolaže informacijama da je potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić deo neke kriminalne grupe. "Lično ja u to ne bih mogao da poverujem", rekao je Stefanović u Skupštinu… »
Stefanović: MUP nema informacije da je Ljajić deo kriminalne grupe

Stefanović: MUP nema informacije da je Ljajić deo kriminalne grupe

Novi magazin 31.10.2018
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da MUP ne raspolaže informacijama da je potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić deo neke kriminalne grupe." Lično ja u to ne bih mogao da poverujem", rekao je Stefanović u… »
"Lično ne mogu u to da verujem": Stefanović: MUP ne raspolaže informacijama da je Ljajić deo kriminalne grupe

"Lično ne mogu u to da verujem": Stefanović: MUP ne raspolaže informacijama da je Ljajić deo kriminalne grupe

Blic 31.10.2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama da je ministar Rasim Ljajić deo ili organizator neke organizovane kriminalne grupe, kaže potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. - Ja moram da iznesem… »

Vesti dana »