Povezane vesti
Belodedić iskreno: Igrao sam dva nameštena meča
Mondo 31.10.2018
Bivši igrač Crvene zvezde otkrio je da je u karijeri nastupao na duelima u kojima je ishod unapred dogovoren. Foto: MN Press Bivši fudbaler Miodrag Belodedić otkrio je da je u karijeri igrao i nameštene utakmice. Prvi igrač koji je sa dva različita… »
Belodedić: Igrao sam nameštene utakmice
Vesti online 31.10.2018
Legendarni rumunski fudbaler srpskog porekla Miodrag Belodedić opisao je kako se nameštaju utakmice. Dogovorene mečeve je igrao, ali nikada tako da njegov tim izgubi. Ističe da ni navijači ne shvataju da je meč namešten jer je reč o nekim… »
Belodedić otkrio: Igrao sam nameštene mečeve
Večernje novosti 31.10.2018
Protivničkog igrača ne napadate, već ga puštate. Čekate ga da se okrene. I kada šutne, onda podignete nogu, da bi lopta mogla da prođe ispod. I tako niko od navijača ne posumnja da je namešteno, kaže Miodrag Belodedić. MIODRAG Belodedić… »
Vesti dana »

Uživo studenti koji žele a uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 37 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 25 minutajoš 55 povezanih

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

Laura Koveši i EU javno tužilaštvo vode istragu o slučaju pada nadstrešnice
Serbian News Media pre 2 satajoš 35 povezanih