Povezane vesti
Belodedić iskreno: Igrao sam dva nameštena meča
Mondo 31.10.2018
Bivši igrač Crvene zvezde otkrio je da je u karijeri nastupao na duelima u kojima je ishod unapred dogovoren. Foto: MN Press Bivši fudbaler Miodrag Belodedić otkrio je da je u karijeri igrao i nameštene utakmice. Prvi igrač koji je sa dva različita kluba… »
Belodedić: Igrao sam nameštene utakmice
Vesti online 31.10.2018
Legendarni rumunski fudbaler srpskog porekla Miodrag Belodedić opisao je kako se nameštaju utakmice. Dogovorene mečeve je igrao, ali nikada tako da njegov tim izgubi. Ističe da ni navijači ne shvataju da je meč namešten jer je reč o nekim detaljima tokom… »
Belodedić otkrio: Igrao sam nameštene mečeve
Večernje novosti 31.10.2018
Protivničkog igrača ne napadate, već ga puštate. Čekate ga da se okrene. I kada šutne, onda podignete nogu, da bi lopta mogla da prođe ispod. I tako niko od navijača ne posumnja da je namešteno, kaže Miodrag Belodedić. MIODRAG Belodedić, proslavljeni… »
Vesti dana »

Danas kišovito, uz pljuskove sa grmljavinom, prete i olujne nepogode: Biće svežije, temperatura u padu
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih

Blaga Marija, prema narodnom verovanju treba da zapalite sveću za ispunjenje želja
RTS pre 20 minutajoš 5 povezanih

"Sud u roku od pet dana da utvrdi da li dužnik ima drugi dom": Komora izvršitelja o predlogu Vučića: Neophodna promena i Ustava i zakona
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Žestok okršaj iznad Crnog mora i Krima: Ruska protivvazdušna odbrana uništila 61 ukrajinski dron tokom noći
Telegraf pre 14 minutajoš 3 povezane