Povezane vesti

Superliga Srbije: Zvezda rutinski protiv Bačke 3:1

Superliga Srbije: Zvezda rutinski protiv Bačke 3:1

Dnevnik 31.10.2018
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na domaćem terenu, u poslednjem meču 14. kola Superlige Srbije, ekipu Bačke sa 3:1. Golove za Zvedu postigli su Milan Pavkov, Marko Gobeljić i Simić, za Bačku je pogodio Radinović. Pobedom, ekipa aktuelnog… »
SLS: Radnički beži Partizanu četiri boda! Slavila i Vojvodina (video)

SLS: Radnički beži Partizanu četiri boda! Slavila i Vojvodina (video)

Hot sport 31.10.2018
Radnički pobedom nad Mačvom povećao prednost nad Partizanom na tabeli, het trik Vukanovića protiv Mladosti. Fudbaleri Radničkog iz Niša slavili su protiv Mačve u 14. kolu Superlige rezultatom 3:0. Bondarenko je doveo tim iz Niša do prednosti, da… »
Zdravo svima, ja sam Aleksa, najbolji strelac u Srbiji

Zdravo svima, ja sam Aleksa, najbolji strelac u Srbiji

Mozzart sport 31.10.2018
Posle gola petom Partizanu sjajni napadač Napretka postigao je i het-trik protiv Lučanaca. Vraški je dobar fudbaler Aleksa Vukanović. Uostalom, to su shvatili i navijači Partizana pre nekoliko dana posle onog vraški lepog gola petom za remi u… »
Radnički prišao Zvezdi, Vukanović pobegao golgeterima

Radnički prišao Zvezdi, Vukanović pobegao golgeterima

Mondo 31.10.2018
Nišlije se vratile na pobednički kolosek i primakle lideru. Napadač Napretka het-trikom doneo pobedu Kruševljanima. Foto: MN Press Aleksa Vukanović je ponovo u centru pažnje! Posle gola petom za 1:1 protiv Partizana u Beogradu, napadač Napretka… »
SLS: Kiša golova u Nišu i Kruševcu

SLS: Kiša golova u Nišu i Kruševcu

N1 Info 31.10.2018
Fudbaler Napretka Vukanović postigao devet golova u dosadašnjih 14 kola Superlige Srbije. Zanimljiv meč viđen je u Kruševcu, gde je Napredak uspeo da preokrene protiv Mladosti i na kraju slavi rezultatom 4:1. Klub iz Lučana je poveo u 10. minutu… »

Vesti dana »