Повезане вести

Кари на 52.9 % за три: Може још боље...

Кари на 52.9 % за три: Може још боље...

Н1 Инфо 01.11.2018
Кошаркаш Голден Стејт Вориорса Стеф Кари имао је још једно сјајно шутерско вече, после којег је најавио да би могао да пружа још боље партије. Плејмејкер Вориорса је постигао 37 поена у победи над Њу Орлеанс Пеликансима 131:121… »
Јако лоша утакмица за мене... Другачије је када играш пред неким ко говори твој језик

Јако лоша утакмица за мене... Другачије је када играш пред неким ко говори твој језик

Моззарт спорт 01.11.2018
Српски центар каже да је споро ушао у утакмицу. Замислите да дођете до тог нивоа да будете на једну асистенцију до трипл-дабла у НБА лиги, да ваш тим победи, а да после утакмице кажете да сте одиграли "јако лошу" утакмицу. Е… »
Јокић био близу трипл-дабла: Јако лоша утакмица за мене

Јокић био близу трипл-дабла: Јако лоша утакмица за мене

Н1 Инфо 01.11.2018
Кошаркаш Денвер Нагетса Никола Јокић није био задовољан својом игром у победи над Чикаго Булсима, иако му је недостајала једна асистенција да оствари трипл-дабл. Сјајни центар је предводио Нагетсе до тријумфа после продужетка са… »
Чикаго воли Јокића: Волим када наши људи дођу и бодре ме

Чикаго воли Јокића: Волим када наши људи дођу и бодре ме

Хот спорт 01.11.2018
Српски центар ноћас је поново показао сав кошаркашки таленат у новој победи своје екипе. Он је у победи против Чикага имао дабл-дабл учинак, који је могао бити и бољи, али је стао на девет асистенција. Након утакмице некадашњи… »
Да се вратимо у 2011: Дерик Роуз, 50 поена и плач заборављеног МВП-ја (видео)

Да се вратимо у 2011: Дерик Роуз, 50 поена и плач заборављеног МВП-ја (видео)

Моззарт спорт 01.11.2018
Рекорд каријере плеја Минесоте, Каријевих седам тројки, Леброн са пенала за победу. Пре неку ноћ је Клеј Томпсон је бројао до 52, Стефон Кари један мање прошле седмице, никако да Леброн Џејмс уђе у победничку серију, ако је то… »
Јокић на асистенцију далеко од трипл-дабла у „српском“ Чикагу! Славље Нагетса кошем 0,1 секунд до краја (видео)

Јокић на асистенцију далеко од трипл-дабла у „српском“ Чикагу! Славље Нагетса кошем 0,1 секунд до краја (видео)

Моззарт спорт 01.11.2018
Пол Милсап завршним поенима донео победу Нагетсима у драматичној завршници продужетка - 107:108. Какав меч, каква партија Николе Јокића. Денвер Нагетси славили су на гостовању Чикагу са 108:107 и то после продужетка. Кош за… »
Јокић блистао, Милсап за победу, Роуз бројао до 50!

Јокић блистао, Милсап за победу, Роуз бројао до 50!

Н1 Инфо 01.11.2018
Поготком Пола Милсапа после офанзивног скока на 0,1 секунду до краја продужетка Денвер Нагетси победили су Булсе у Чикагу са 108:107. Милсаповом поготку претходио је промашај Николе Јокића, али српски центар блистао је у… »
Роуз у сузама: Разбијам се од рада за ово

Роуз у сузама: Разбијам се од рада за ово

Н1 Инфо 01.11.2018
Плејмејкер Минесота Тимбервулвса Дерик Роуз био је пресрећан после рекорда каријере од 50 поена у победи над Јутом Џез 128:125. МВП из 2011. године иза себе има неколико операција колена и није онај стари, али ове сезоне игра… »
НБА: Сјајно вече Николе Јокића, умало трибл-дабл у победи против Чикага (видео)

НБА: Сјајно вече Николе Јокића, умало трибл-дабл у победи против Чикага (видео)

Хот спорт 01.11.2018
Након продужетка у веома узбудљивој завршници Пол Милсап је својим поенима донео тријумф Денверу резултатом 107:108. Још једну сјајну партију имао је српски центар, а управо Јокић пре Милсапа промашио је шут за победу, који није… »
Звезда вечери - Дерик Роуз!

Звезда вечери - Дерик Роуз!

Мондо 01.11.2018
Кошаркаш Минесоте убацио 50 поена у победи над Јутом. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Роналд Мартинез Дерик Роуз као некада! Има 30 година, има бројне проблеме са повредама иза себе, као и неуспешну сезону, али ветеран НБА лиге није… »
Још једна добра партија Јокића, рекорд каријере Роуза

Још једна добра партија Јокића, рекорд каријере Роуза

Бета 01.11.2018
Кошаркаши Денвера победили су у ноћи измедју среде и четвртка екипу Чикага са 108:107 после продужетка, уз још једну добру партију Николе Јокића. Победу Денверу у Чикагу донео је Пол Милсап поготком 0,1 секунду пре краја меча… »
Понадаш се победи, кад оно, Јокић и нови флерт са трипл даблом! Заборављени МВП утрпао 50 кошева!

Понадаш се победи, кад оно, Јокић и нови флерт са трипл даблом! Заборављени МВП утрпао 50 кошева!

Спортске.нет 01.11.2018
Никола Јокић отворио врата победе у продужетку, Милсап одбојком затворио утакмицу. Лебронова пресуда, Каријеве златне руке, и чудо у Минесоти, за Роуза рекорд каријере! Вероватно је Денвер очекивао лакши посао против Чикага, на… »
НБА: Сјајни Јокић за шесту победу Денвера (видео)

НБА: Сјајни Јокић за шесту победу Денвера (видео)

Дневник 01.11.2018
У наставку НБА кошаркашке лиге одиграно је седам утакмица. Кошаркаши Денвер нагетса славили су против Чикаго Булса резултатом 107:108 (24:28, 24:23, 30:29, 20:18, 9:10), а најзапаженији играч био је Србин Никола Јокић. У Јунајтед… »
Српска журка у Чикагу, умало и "трипл-дабл" (видео)

Српска журка у Чикагу, умало и "трипл-дабл" (видео)

Мондо 01.11.2018
Још једна сјајна партија Николе Јокића, у трилер победи Денвера! Уживао је Никола Јокић у Чикагу! И на паркету "Јунајтед центра" и на трибинама! Денвер је славоио 108:107 кошем у последњој секунди продужетка, а нашем центру… »
Денвер славио у Чикагу, Јокић опет на корак од "трипл-дабла"

Денвер славио у Чикагу, Јокић опет на корак од "трипл-дабла"

Глас Америке 01.11.2018
Кошаркаши Денвера остварили су и шесту победу у првих седам мечева ове сезоне, када је Пол Милсеп, после скока у нападу, десетинку пре краја продужетка, из "одбојке" донео коначних 108:107 у Чикагу. Никола Јокић пружио је још… »

Вести дана »