Повезане вести

Вучић о љајићу и поруци из Приштине: Прогонитељима сам непријатељ, уз министра сам, он остаје у Влади

Вучић о љајићу и поруци из Приштине: Прогонитељима сам непријатељ, уз министра сам, он остаје у Влади

Вечерње новости 01.11.2018
Председник Србије поручио да је непријатељ свакоме ко хоће да прогони и убија срспки народ. Црна Гора уводи деликт мишљења. НИСАМ непријатељ Албанаца, напротив, и то кажем и због Албанаца који живе у централној Србији и оних… »
Вучић: Србија нема важнију потребу од мира и добросуседских односа

Вучић: Србија нема важнију потребу од мира и добросуседских односа

Нови магазин 01.11.2018
Председник Алесксандар Вучић изјавио је вечерас да Србија нема важнију потребу од мира и добросуседских односа, али да "моли друге да то не разумеју као слабост", зато што је Србија знала како се оружјем брани слобода и током… »
Вучић о забрани црне горе: Шокиран сам, зваћу Мила Ђукановића

Вучић о забрани црне горе: Шокиран сам, зваћу Мила Ђукановића

Блиц 01.11.2018
Због Албанаца који живе у централној Србији и на Косову, морам да кажем да нисам непријатељ Албанаца, напротив, али јесам противник оних који угрожавају, желе да прогоне и убијају српски народ где год се он налазио, каже… »
Вучић о убиству српских младића у кафићу Панда: Истину нећемо крити, ко год да је крив!

Вучић о убиству српских младића у кафићу Панда: Истину нећемо крити, ко год да је крив!

Курир 01.11.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће до краја бити испитано убиство у кафићу "Панда", у Пећи, 14. децембра 1998. године, и да истину нећемо крити, ко год да је извршио тај злочин. "Имамо сазнања, а наши… »
"Имам информације о убиству 1998. у Пећи"

"Имам информације о убиству 1998. у Пећи"

Мондо 01.11.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да има информације и сазнања о убиству шесторице младих Срба 1998. године у Пећи, за шта још нико није одговарао. Фото: Мондо/Стефан Стојановић Двојица маскираних људи су пре… »
Вучић: Србија неће крити истину о убиству у кафићу Панда

Вучић: Србија неће крити истину о убиству у кафићу Панда

Данас 01.11.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да родитељи младића убијених 1998. године у кафићу Панда у Пећи могу да буду сигурни да Србија неће крити истину о томе ко је учествовао у случају, било да је реч о Србима или… »
Вучић: Нисам непријатељ Албанаца, већ оних који би да убијају и прогоне српски народ! У српским медијима сам најнападанија…

Вучић: Нисам непријатељ Албанаца, већ оних који би да убијају и прогоне српски народ! У српским медијима сам најнападанија…

Курир 01.11.2018
Александар Вучић, председник Србије, изјавио је за Прву тв да он није непријатељ Албанаца, али да ће штитити српски народ од оних који би да га прогоне. - Ја пре свега хоћу да кажем, због Албанаца који живе и на Космету и у… »
"Кадри Весељи црта Вучићу мету на челу"

"Кадри Весељи црта Вучићу мету на челу"

Мондо 01.11.2018
Безбедносна ситуација на Косову и Метохији је сложена, каже министар унутрашњих послова Небојша Стефановић. Додаје да председник Србије Александар Вучић није непријатељ Албанаца који живе на КиМ, већ оних који желе да протерају… »

Вести дана »