Повезане вести
Ђоковић после повратка на врх: Веруј у себе сваког дана
Спортски журнал 01.11.2018
Колики је подвиг направио најбоље говори то да је Новак до пре само пет и по месеци заузимао 22. позицију, а потом је освојио трофеје на два грен слема Вимблдону и УС Опену, као и на Мастерсима у Синсинатију и Шангају. Најбољи… »
Јокић: Ђоковић је прави амбасадор
Вести онлине 01.11.2018
Суперзвезда српске кошарке имао је само речи хвале за најпопуларнијег српског спортисту. - Драго ми је што је опет први на свету и што је ставио Србију на прво место, мислим да је он прави амбасадор и ја му честитам и захваљујем… »
Ђоковић предајом до четвртфинала
Мондо 01.11.2018
Будући светски "број један" наставио је серију победа, пошто је тенисер из БиХ због повреде леђа обуставио отпор почетком другог сета. Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале мастерс турнира у Паризу, пошто му је Дамир Џумхур у… »
После две године: Ево шта је Новак поручио након повратка на светски трон (фото)
Хот спорт 01.11.2018
Најбољи српски тенисер пре турнита у Паризу имао је заостатак од 250 бодова, који је надоместио лакше него што се могло очекивати. Он ће тако постати први рекет света, након две године, а са те позиције свргнуо је Рафаела… »
Надал: Нисам желео да ризикујем тежу повреду
Дневник 01.11.2018
Шпански тенисер Рафаел Надал одустао је са учешћа на турниру у Паризу, а разлог томе били су болови у стомаку које је осетио на загревању. Он је требало да изађе на мегдан сународнику Фернанду Вердаску, али се то није десило… »
С ореолом најбољег против доброг познаника
Моззарт спорт 01.11.2018
Данашњи противник Новака Ђоковића у Паризу је Дамир Џумхур, тенисер коме је тренер Илија Бозољац. Новак Ђоковић је и математички постао најбољи тенисер света. Само треба да сачека понедељак да то постане званично. До тада ће… »
Новаку недостаје 87 недеља до Федерера, кога још јури?
Н1 Инфо 01.11.2018
Први пут је Новак Ђоковић постао најбољи тенисер света после Вимблдона 2011, а наредног понедељка поново ће заузимати врх АТП листе, први пут после тачно две године. Права борба у финишу је изостала јер се Рафаел Надал повукао… »
Надал: Можда сам могао да играм, али бол у стомаку...
Н1 Инфо 01.11.2018
Шпански тенисер Рафаел Надал казао је да је одустао од такмичења на Мастерсу у Паризу пошто је на загревању пред меч са Фернандом Вердаском осетио бол у стомаку приликом сервиса. Надал је одлучио да не изађе на терен и на тај… »
Чим се вратио на чело АТП листе, Новак показао зашто је први (ФОТО)
Вести онлине 01.11.2018
Одустајањем Рафаела Надала од Мастерса у Паризу, Новак Ђоковић поново ће бити на месту број 1 на АТП листи. У другом делу сезоне српски тенисер је показао да је у одличној форми, па су многи И очекивали да се у једном тренутку… »
Надал након препуштање првог места: Осетио сам јак бол, нисам желео да рескирам
Хот спорт 01.11.2018
Шпански тенисер одустао је са учешћа на турниру у Паризу, а разлог томе били су болови у стомаку које је осетио на загревању за меч. Он је требало да изађе на мегдан Фернанду Вердаску, али се то није десило због болова, које је… »
Сјајна Новакова порука после повратка на прво место! Лекција свима нама!
Спортске.нет 01.11.2018
За добро јутро, али и много више од тога... Пренели смо синоћ, после одустајања Рафаела Надала од турнира у Паризу, Новак Ђоковић се практично већ вратио на прво место на АТП листи, без обзира да ли ће успети да догура далеко на… »
Вести дана »
Срушио свој бивши клуб! Огласио се Његош Петровић након победе над Звездом!
Курир пре 4 минутајош 110 повезаних
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 14 минутајош 30 повезаних
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 34 повезане
Партизан везао другу победу без Жељка Обрадовиц́а – Бонга разбио Румуне
Спутник пре 39 минутајош 37 повезаних