Povezane vesti
Zašto su notari počeli da vas pitaju da li ste u braku Kada je sve bitno ko je vlasnik stana
Radio 021 01.11.2018
Da li nova intimna pitanja koje su uveli notari - da li ste udati ili oženjeni - mogu da promene diskriminatornu politiku, po kojoj su žene vlasnice tek svake četvrte nekretnine u Srbiji? ANDREJ ISAKOVIC Kad te notar pita - jeste li oženjeni - to nije… »
Zašto su notari počeli da vas pitaju jeste li u braku
BBC News 01.11.2018
Da li nova intimna pitanja koje su uveli notari - da li ste udati ili oženjeni - mogu da promene diskriminatornu politiku, po kojoj su žene vlasnice tek svake četvrte nekretnine u Srbiji. Igor Milić je pre mesec dana kupio stan na kredit. Prvo što ga je… »
Zašto su notari počeli da vas pitaju jeste li u braku
Južne vesti 01.11.2018
ANDREJ ISAKOVIC Kad te notar pita - jeste li oženjeni - to nije čudno, već bolje Igor Milić je pre mesec dana kupio stan na kredit. Prvo što ga je notar pitao bilo je - „Jeste li oženjeni?". „Nije mi bilo jasno zašto me notar pita, za mene, intimno i… »
Vesti dana »

Proglašen pobednik Fare 8! Kristijan oduvao Pecu u finalu: Glasovima publike odneo pobedu
Telegraf pre 41 minutajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Uživo vojna Parada u Americi Tramp salutira i podiže pesnicu dok su u toku protesti protiv njega na više od 2.100 lokacija u svih 50 država (foto, video)
Blic pre 6 minutajoš 3 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 2 satajoš 1 povezana