Povezane vesti
Zašto su notari počeli da vas pitaju da li ste u braku Kada je sve bitno ko je vlasnik stana
Radio 021 01.11.2018
Da li nova intimna pitanja koje su uveli notari - da li ste udati ili oženjeni - mogu da promene diskriminatornu politiku, po kojoj su žene vlasnice tek svake četvrte nekretnine u Srbiji? ANDREJ ISAKOVIC Kad te notar pita - jeste li oženjeni - to nije… »
Zašto su notari počeli da vas pitaju jeste li u braku
BBC News 01.11.2018
Da li nova intimna pitanja koje su uveli notari - da li ste udati ili oženjeni - mogu da promene diskriminatornu politiku, po kojoj su žene vlasnice tek svake četvrte nekretnine u Srbiji. Igor Milić je pre mesec dana kupio stan na kredit. Prvo što ga je… »
Zašto su notari počeli da vas pitaju jeste li u braku
Južne vesti 01.11.2018
ANDREJ ISAKOVIC Kad te notar pita - jeste li oženjeni - to nije čudno, već bolje Igor Milić je pre mesec dana kupio stan na kredit. Prvo što ga je notar pitao bilo je - „Jeste li oženjeni?". „Nije mi bilo jasno zašto me notar pita, za mene, intimno i… »
Vesti dana »

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 3 satajoš 26 povezanih

"Zapad vidi samo jedan put do mira u Ukrajini" Posle sastanaka usledili razorni napadi: Ovaj spoljni plan utiče i na naše unutrašnje prilike!
Kurir pre 3 satajoš 29 povezanih

Visoke temperature, požari i najavljeno olujno nevreme u Srbiji: upozorenja i prognoze RHMZ
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 46 povezanih