Povezane vesti
Zukorlić prebacuje odgovornost na Šešelja: Nikada nisam izjavio to o ministru
IndeksOnline 01.11.2018
BEOGRAD – Narodni poslanik i predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić pozvao je danas nadležne organe da istraže optužbe Vojislava Šešelja na račun ministra Rasima LJajića da je vođa jednog od najjačih narko-kartela u… »
Zukorlić traži da se ispitaju Šešeljeve optužbe na račun Ljajića, on odgovara: Napustiću funkciju ako službe nađu da…
Telegraf 01.11.2018
Nastavlja se polemika Zukorlića i Ljajića. Narodni poslanik i predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić pozvao je danas nadležne organe da istraže optužbe Vojislava Šešelja na račun ministra Rasima Ljajića da je vođa jednog od… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 19 minutajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

"Teritorija grada je: Ugrožena!" proglašeno vanredno stanje u Valjevu Opština sazvala hitan sastanak: Može doći do ekološke katastrofe
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana