Povezane vesti
Uhapšen muškarac zbog krađe nafte
N1 Info 01.11.2018
Policija u Užicu uhapsila je muškarca koji se sumnjiči da je obijao rezervoare autobusa i iz njih istakao naftu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Pedesetogodišnji muškarac se sumnjiči da je počinio četiri teške krađe u periodu od 25. do 30… »
Pao lopov u Užicu: Obijao rezervoare autobusa, pa krao naftu!
Kurir 01.11.2018
Policija u Užicu uhapsila je muškarca koji se sumnjiči da je obijao rezervoare autobusa i iz njih istakao naftu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Pedesetogodišnji muškarac se sumnjiči da je počinio četiri teške krađe u periodu od 25… »
Uhapšen zbog krađe 600 litara nafte
Glas Zapadne Srbije 01.11.2018
Užice - Policija u Užicu rasvetlila je četiri teške krađe i uhapsili pedesetogodišnjeg muškarca iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela, saopšteno je iz PU Užice. Sumnja se da je on, od 25. do 30. oktobra, na području… »
Vesti dana »

"Nadam se da vas nisam razočarao" Prva Gastozova izjava nakon pobede u "Eliti 8": Znate šta su bile moje želje
Kurir pre 10 minutajoš 35 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih

Anđela Đuričić kao mlada na finalu Elite 8: Na njoj hiljade kristala: Pogledajte šta je obukla - važi za velikog favorita
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 4 satijoš 4 povezane