Povezane vesti
Kurir sutra poklanja drugi deo neispričanih priča o baba vangi: Saznajte sve o životu najveće proročice sa Balkana
Kurir 01.11.2018
U drugom delu neispričanih priča o najvećoj proročici sa Balkana otkrivamo: kako su izgledale seanse, šesnaest Vanginih pravila za dug i zdrav život, predviđanja do kraja sveta, i poklanjamo vam njene bilje recepte za svaku bolest. Baba Vanginu… »
Sutra u kuriru otkrivamo kako su izgledale seanse kod Baba vange: Pažljivo me slušaj! Tvoj sin je živ i ima nove roditelje…
Kurir 01.11.2018
Dnevne novine Kurir vam u petak u specijalnom dodatku poklanjaju drugi deo do sada neispričane priče o vidovitoj Baba Vangi, najvećoj proročici sa Balkana, u kome se otkriva kako su izgledale njene seanse, njenih 16 pravila za život, kao i šta je… »
Danas u kuriru dobijate dodatak vidovita Baba Vanga: Otkrivamo neispričane priče o najvećoj proročici sa Balkana
Kurir 01.11.2018
Kurir vam danas poklanja prvi deo neispričanih priča o najvećoj proročici sa Balkana. Saznajte: ko je muškarac koga je jedino volela, šta je proricala slavnim ličnostima, kako je provodila detinjstvo u Zemunu. Ali to nije sve, pročitajte i Baba… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 33 povezane
Umjesto rasprave o budžetu, fizički obračun u Skupštini Srbije
Al Jazeera pre 50 minutajoš 172 povezane
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 24 povezane
U Egiptu potonuo brod s turistima: Spašeno 28 osoba, 17 nestalo
Al Jazeera pre 2 satajoš 22 povezane