Povezane vesti
Vučić osudio naslovnu „Ilustrovane politike”
Politika 01.11.2018
Ostavka Suzane Vasiljević na članstvo u Nadzornom odboru Politike AD. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je danas i kao predsednik Republike i kao građanin naslovnu stranu „Ilustrovane politike”. „To nije javni diskurs kakav želimo”… »
Vučić: Osuđujem naslovnicu "Ilustrovane", ali se u Srbiji ne kažnjava zbog uređivačke politike
Nova ekonomija 01.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je beogradski nedeljnik "Ilustrovana politika" zbog naslovne strane sa natpisom "Psi su pušteni", kojom se preti nezavisnim medijima i novinarima. "Video sam naslovnu stranu i, kao predsednik Srbije i običan… »
Vučić: U ovoj zemlji se ne kažnjava zbog uređivačke politike
Danas 01.11.2018
Video sam naslovnu stranu Ilustrovane politike i smatram da to nije javni diskurs kakav želimo i nadam se da se to neće događati, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom natpisa „Psi su pušteni“ u tom nedeljniku i pratećeg… »
Vučić o naslovu u Ilustrovanoj: Nadam se da se neće ponoviti
N1 Info 01.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je beogradski nedeljnik "Ilustrovana politika" zbog naslovne strane sa natpisom "Psi su pušteni", kojom se preti nezavisnim medijima i novinarima. "Video sam naslovnu stranu i, kao predsednik Srbije i običan… »
Vesti dana »
Švajcarska povukla kukuruzno brašno iz Srbije zbog visokih vrednosti aflatoksina
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 6 povezanih