Povezane vesti
Vučić žestoko odbrusio zlim jezicima! Nisam neprijatelj Albanaca, već onima koji bi da ubijaju Srbe!
Srbija danas 01.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je za TV Prva o aktuelnim važnim temama, o tome da li je on jedini neprijatelj kosovske nezavisnosti, kao i zašto je i da li je društvo u strahu od njega, ali i o stanju medija u Srbiji. Vučić je na početku svog… »
"Nisam neprijatelj Albanaca, oni bi voleli da..."
Prva 01.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije neprijatelj Albanaca i da razume izjavu predsednika kosovske skupštine Kadrija Veseljija. "Zbog Albanaca hoću da kažem da nisam neprijatelj Albanaca, naprotiv, ja sam neprijatelj svakome ko hoće da… »
Vučić osudio naslovnu Ilustrovane politike, ali i poručio: Niste me pitali za naslovnicu "Samo snajper Srbiju spašava"
Telegraf 01.11.2018
Vučić je prokomentarisao i izjave Veseljija, kao i saznanja u vezi ubistva srpskih mladića u kafiću "Panda" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije neprijatelj Albanaca, već onih koji ugrožavaju srpski narod. - Zbog Albanaca hoću da kažem da… »
Vesti dana »

Spremite se za olujne udare i grmljavinske pljuskove Danas pada temperatura, ovi delovi zemlje neka budu na oprezu
Alo pre 11 minutajoš 7 povezanih

Netanjahu naredio početak pregovora o oslobađanju izraelskih talaca i najavio plan o preuzimanju Gaze
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Prve reči putnika iz kamenovanog autobusa: Srbi jedva izvukli živu glavu, svi spominju jednu stvar: "Zbog njega smo ostali živi" (foto/video)
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana

Koji je novi srednji kurs evra: Po ovim vrednostima se danas prodaju valute
Mondo pre 11 minutajoš 2 povezane