Povezane vesti

Vučić žestoko odbrusio zlim jezicima! Nisam neprijatelj Albanaca, već onima koji bi da ubijaju Srbe!

Vučić žestoko odbrusio zlim jezicima! Nisam neprijatelj Albanaca, već onima koji bi da ubijaju Srbe!

Srbija danas 01.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je za TV Prva o aktuelnim važnim temama, o tome da li je on jedini neprijatelj kosovske nezavisnosti, kao i zašto je i da li je društvo u strahu od njega, ali i o stanju medija u Srbiji. Vučić je na početku svog… »
"Nisam neprijatelj Albanaca, oni bi voleli da..."

"Nisam neprijatelj Albanaca, oni bi voleli da..."

Prva 01.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije neprijatelj Albanaca i da razume izjavu predsednika kosovske skupštine Kadrija Veseljija. "Zbog Albanaca hoću da kažem da nisam neprijatelj Albanaca, naprotiv, ja sam neprijatelj svakome ko hoće da… »
Vučić osudio naslovnu Ilustrovane politike, ali i poručio: Niste me pitali za naslovnicu "Samo snajper Srbiju spašava"

Vučić osudio naslovnu Ilustrovane politike, ali i poručio: Niste me pitali za naslovnicu "Samo snajper Srbiju spašava"

Telegraf 01.11.2018
Vučić je prokomentarisao i izjave Veseljija, kao i saznanja u vezi ubistva srpskih mladića u kafiću "Panda" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije neprijatelj Albanaca, već onih koji ugrožavaju srpski narod. - Zbog Albanaca hoću da kažem da… »

Vesti dana »