Повезане вести

Вучић жестоко одбрусио злим језицима! Нисам непријатељ Албанаца, већ онима који би да убијају Србе!

Вучић жестоко одбрусио злим језицима! Нисам непријатељ Албанаца, већ онима који би да убијају Србе!

Србија данас 01.11.2018
Председник Србије Александар Вучић говорио је за ТВ Прва о актуелним важним темама, о томе да ли је он једини непријатељ косовске независности, као и зашто је и да ли је друштво у страху од њега, али и о стању медија у Србији… »
"Нисам непријатељ Албанаца, они би волели да..."

"Нисам непријатељ Албанаца, они би волели да..."

Прва 01.11.2018
Председник Србије Александар Вучић рекао је да није непријатељ Албанаца и да разуме изјаву председника косовске скупштине Кадрија Весељија. "Због Албанаца хоћу да кажем да нисам непријатељ Албанаца, напротив, ја сам… »
Вучић осудио насловну Илустроване политике, али и поручио: Нисте ме питали за насловницу "Само снајпер Србију спашава"

Вучић осудио насловну Илустроване политике, али и поручио: Нисте ме питали за насловницу "Само снајпер Србију спашава"

Телеграф 01.11.2018
Вучић је прокоментарисао и изјаве Весељија, као и сазнања у вези убиства српских младића у кафићу "Панда" Председник Србије Александар Вучић рекао је да није непријатељ Албанаца, већ оних који угрожавају српски народ. - Због… »

Вести дана »