Povezane vesti
Vučić žestoko odbrusio zlim jezicima! Nisam neprijatelj Albanaca, već onima koji bi da ubijaju Srbe!
Srbija danas 01.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je za TV Prva o aktuelnim važnim temama, o tome da li je on jedini neprijatelj kosovske nezavisnosti, kao i zašto je i da li je društvo u strahu od njega, ali i o stanju medija u Srbiji. Vučić je na početku svog… »
"Nisam neprijatelj Albanaca, oni bi voleli da..."
Prva 01.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije neprijatelj Albanaca i da razume izjavu predsednika kosovske skupštine Kadrija Veseljija. "Zbog Albanaca hoću da kažem da nisam neprijatelj Albanaca, naprotiv, ja sam neprijatelj svakome ko hoće da… »
Vučić osudio naslovnu Ilustrovane politike, ali i poručio: Niste me pitali za naslovnicu "Samo snajper Srbiju spašava"
Telegraf 01.11.2018
Vučić je prokomentarisao i izjave Veseljija, kao i saznanja u vezi ubistva srpskih mladića u kafiću "Panda" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije neprijatelj Albanaca, već onih koji ugrožavaju srpski narod. - Zbog Albanaca hoću da kažem da… »
Vesti dana »

Informer tvrdi da je Vesić u teškom stanju i da se lekari bore za njegov život
In medija pre 1 satjoš 73 povezane

Trovanje hranom u Vranju: Dvadeset osoba zatražilo pomoć, hospitalizovano šestoro
Serbian News Media pre 6 minutajoš 28 povezanih

Dan sećanja na stradale i prognane u zločinačkoj "Oluji": Veliki broj građana peške došao iz Novog Sada u Sremske Karlovce
RTV pre 16 minutajoš 37 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 48 povezanih

Pojačana kontrola brzine: MUP od 4. do 10. avgusta sprovodi međunarodnu akciju
In medija pre 3 satajoš 26 povezanih