Povezane vesti
Zanimljiva izjava pola pogbe: Torino je moj dom!
Hot sport 01.11.2018
Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona. Pogba se 2016. godine iz Juventusa vratio u Mančester junajted, za tadašnji rekordan transfer od… »
Pol Pogba pred gostovanje Juventusu: Torino je moj dom
Mondo 01.11.2018
Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona. Mančester junajted dolazi u Torino na megdan "Staroj dami". S njim će i Pol Pogba, fudbaler koji ne… »
Pogba: Torino je moj dom
Beta 01.11.2018
Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona. Pogba se 2016. godine iz Juventusa vratio u Mančester junajted, za tadašnji rekordan transfer od… »
Vesti dana »
Danci ne popuštaju, ali ni Tramp: "Čujem, stavili su još jedne pseće sanke u odbranu! Oni su ozbiljni kad to kažu? To im neće uspeti!"
Kurir pre 51 minutajoš 47 povezanih
Intervencija SAD u Iranu moguća u naredna 24 sata, rekla dva evropska zvaničnika
Beta pre 41 minutajoš 51 povezana
„Mrzitelji Srbije stižu u Beograd“, rekao je Vučić: Kakve posledice mogu građani Srbije da očekuju od ovakvog odnosa predsednika prema EU?
Danas pre 6 satijoš 23 povezane
Tramp razgovarao sa novom liderkom Venecuele: Veoma dobro se slažemo
RTS pre 6 minutajoš 38 povezanih
Ovako izgleda put Srbije do medalje: Vaterpolisti dobili novu grupu na Evropskom prvenstvu - slede mečevi odluke!
Kurir pre 1 satjoš 57 povezanih