Povezane vesti
Zanimljiva izjava pola pogbe: Torino je moj dom!
Hot sport 01.11.2018
Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona. Pogba se 2016. godine iz Juventusa vratio u Mančester junajted, za tadašnji rekordan transfer od… »
Pol Pogba pred gostovanje Juventusu: Torino je moj dom
Mondo 01.11.2018
Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona. Mančester junajted dolazi u Torino na megdan "Staroj dami". S njim će i Pol Pogba, fudbaler koji ne… »
Pogba: Torino je moj dom
Beta 01.11.2018
Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona. Pogba se 2016. godine iz Juventusa vratio u Mančester junajted, za tadašnji rekordan transfer od… »
Vesti dana »

Danas visoke temperature, a sutra pljuskovi sa grmljavinom i olujnim vetrom
Glas Šumadije pre 1 satjoš 39 povezanih

Detalji napada na srpske turiste u Grčkoj: Vozač zbrinut u bolnici, identifikovana dva napadača
Sputnik pre 18 minutajoš 25 povezanih

Mađarska spremna da bude mesto mirovnih pregovora Kijeva i Moskve; Rosatom: Potrebno unaprediti ruski nuklearni štit
RTS pre 18 minutajoš 26 povezanih

EPS najavljuje poskupljenje struje i finansiranje iz sopstvenih sredstava uz stabilan rad kapaciteta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane