Povezane vesti
Zanimljiva izjava pola pogbe: Torino je moj dom!
Hot sport 01.11.2018
Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona. Pogba se 2016. godine iz Juventusa vratio u Mančester junajted, za tadašnji rekordan transfer od… »
Pol Pogba pred gostovanje Juventusu: Torino je moj dom
Mondo 01.11.2018
Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona. Mančester junajted dolazi u Torino na megdan "Staroj dami". S njim će i Pol Pogba, fudbaler koji ne… »
Pogba: Torino je moj dom
Beta 01.11.2018
Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona. Pogba se 2016. godine iz Juventusa vratio u Mančester junajted, za tadašnji rekordan transfer od… »
Vesti dana »

Roditelji učenika Pete beogradske gimnazije traže sastanak s ministrom prosvete
Nedeljnik pre 1 satjoš 30 povezanih

Vatrogasci zatekli usijanu plinsku bocu i odmah reagovali Sprečena još veća tragedija u Rakovici
Alo pre 7 minutajoš 34 povezane

Od sledeće nedelje ova pojava praviće problem! Oglasio se RHMZ: Nakon toplih dana, ponovo preokret
Telegraf pre 2 satajoš 30 povezanih

Luka Vildoza i Milica pušteni iz pritvora, ovo su poslednje informacije o skandalu
Nova pre 32 minutajoš 29 povezanih