Povezane vesti
Zanimljiva izjava pola pogbe: Torino je moj dom!
Hot sport 01.11.2018
Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona. Pogba se 2016. godine iz Juventusa vratio u Mančester junajted, za tadašnji rekordan… »
Pol Pogba pred gostovanje Juventusu: Torino je moj dom
Mondo 01.11.2018
Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona. Mančester junajted dolazi u Torino na megdan "Staroj dami". S njim će i Pol Pogba, fudbaler koji… »
Pogba: Torino je moj dom
Beta 01.11.2018
Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da se u Torinu oseća kao kod kuće i da se raduje predstojećoj utakmici sa Juventusom u Ligi šampiona. Pogba se 2016. godine iz Juventusa vratio u Mančester junajted, za tadašnji rekordan… »
Vesti dana »

'Hoćemo da nas RTS čuje': Studentska blokada Javnog servisa, policajcu povređeno oko
BBC News pre 2 satajoš 18 povezanih

Protest PULS-a: Prosvetni radnici, studenti i građani ispred OŠ „Vladislav Ribnikar“ odali počast žrtvama tragedija
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Fon der Lajen: EU otvorena za dijalog sa SAD, ali mora da zaštiti potrošače i evropska preduzeća
Euronews pre 2 satajoš 38 povezanih

Washington i Kijev postigli dogovor o primirju, čeka se odgovor Moskve
Al Jazeera pre 18 minutajoš 35 povezanih