Повезане вести
Опљачкан Ћиро Блажевић: Лопови узели прстен од 100.000 франака
Вечерње новости 02.11.2018
Штета је велика, разбили су сеф и однели новац. Урадио сам записник са полицијом. Мислио сам да сам пријатељ свих Хрвата, али сам се преварио - рекао је искусни тренер. Хрватски фудбалски тренер Мирослав Ћиро Блажевић опљачкан… »
Блажевићу обили викендицу и украли му прстен од 100.000
Моззарт спорт 02.11.2018
„Био сам уверен да је немогуће обити швајцарски сеф, али сам погрешио“, поручио легендарни стручњак. Чувеном хрватском фудбалском тренеру Мирославу Ћиру Блажевићу опљачкана је викендица у Краљевици код Ријеке, а лопови су… »
Опљачкан ћиро блажевић: Лопови однели пуно новца, прстен од 100.000 франака, а највише жали за пиштољем!
Хот спорт 02.11.2018
‘Тренер свих тренера’ био је мета разбојника који су опустошили његову викендицу у месту Краљевица у близини Ријеке. Хрватски медији преносе да је Мирославу Блажевићу узет цео сеф у коме су се налазиле бројне драгоцености и… »
Опљачкан Ћиро Блажевић, узели му и пиштољ
Мондо 02.11.2018
Хрватски фудбалски тренер Мирослав Ћиро Блажевић био је мета лопова. Украли су му новац, драгоцености, као и пиштољ који је добио на поклон од блиског сарадника Фрање Туђмана. Фото: МН Пресс/архива Мирослав Блажевић (архивска… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против 13 особа због пада надстрешнице у Новом Саду, међу њима и Весиц́
Спутник пре 26 минутајош 17 повезаних

Данас претежно сунчано и топло, увече и током ноћи наоблачење с кишом и локалним пљусковима са грмљавином
Глас Зајечара пре 1 сатјош 22 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 17 минутајош 16 повезаних

Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Нова пре 57 минутајош 8 повезаних

Трамп најавио тужбу: од Њујорк тајмса, тражи 15 милијарди долара одштете
Сербиан Невс Медиа пре 36 минутајош 16 повезаних