Povezane vesti
Grčka, Rumunija, Bugarska i Srbija se kandiduju za Mundijal 2030.
Glas Amerike 02.11.2018
Samit Srbije, Grčke, Rumunije i Bugarske održan je danas u Varni, glavne teme razgovora kvadriterale bile su zajednički infrastrukturni projekti, regionalna stabilnost i evropska pitanja, a na zajedničkoj konferenciji za novinare predsednik Srbije… »
Molio sam za gasnu rutu bivšeg Južnog toka - mi, Mađari i Bugari nemamo rezervnih varijanti
RTV 02.11.2018
VARNA - Izgradnja Balkanskog gasovoda, auto-puta od Pančeva do Temišvara, brze pruge do Grčke, ali i organizacija narednih evropskih i svetskih prvenstava u fudbalu, samo su neke od ideja o kojima su na još jednom samitu, ovog puta u Varni, razgovarali… »
Vučić: Molio sam za balkansku gasnu rutu bivšeg Južnog toka
Studio B 02.11.2018
Srpski predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je na Samitu kvadrilaterale Srbije, Grčke, Bugarske i Rumunije u Varni zatražio da se dozvoli izgradnja gasovoda na „balkanskoj ruti“ bivšeg projekta Južni tok kako bi Srbija mogla da nabavlja ruski… »
Vesti dana »
Dva imena iz Prokuplja na Studentskoj listi „Studenti pobeđuju“
Prokuplje press pre 24 satajoš 48 povezanih
Srbija pobegla od Italije?! Ovako izgleda tabela posle još jednog čudesnog preokreta odbojkaša na Evropskom prvenstvu
Kurir pre 3 satajoš 26 povezanih
Predstavnici Stranke pravde i pomirenja predali RIK-u listu kandidata (video)
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
Ministarka u Ljigu: Đedović Handanović uručila ugovore za energetsku sanaciju 20 javnih objekata
Kurir pre 7 satijoš 20 povezanih
ODHIR stigao u Srbiju: Evo šta će raditi pre, tokom i na dan izbora
Radio 021 pre 4 satijoš 12 povezanih