Povezane vesti
Grčka, Rumunija, Bugarska i Srbija se kandiduju za Mundijal 2030.
Glas Amerike 02.11.2018
Samit Srbije, Grčke, Rumunije i Bugarske održan je danas u Varni, glavne teme razgovora kvadriterale bile su zajednički infrastrukturni projekti, regionalna stabilnost i evropska pitanja, a na zajedničkoj konferenciji za novinare predsednik Srbije… »
Molio sam za gasnu rutu bivšeg Južnog toka - mi, Mađari i Bugari nemamo rezervnih varijanti
RTV 02.11.2018
VARNA - Izgradnja Balkanskog gasovoda, auto-puta od Pančeva do Temišvara, brze pruge do Grčke, ali i organizacija narednih evropskih i svetskih prvenstava u fudbalu, samo su neke od ideja o kojima su na još jednom samitu, ovog puta u Varni… »
Vučić: Molio sam za balkansku gasnu rutu bivšeg Južnog toka
Studio B 02.11.2018
Srpski predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je na Samitu kvadrilaterale Srbije, Grčke, Bugarske i Rumunije u Varni zatražio da se dozvoli izgradnja gasovoda na „balkanskoj ruti“ bivšeg projekta Južni tok kako bi Srbija mogla da… »
Vesti dana »

Vatrometom u Novom Sadu dočekani studenti iz Subotice koji pešače do Beograda
Beta pre 1 satjoš 56 povezanih

Burna sednica skupštine u Požegi: Usvojeno svih 12 tačaka, odbornici opozicije blokirali sto predsednice parlamenta (foto)
Blic pre 9 satijoš 13 povezanih

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
NIN pre 8 satijoš 19 povezanih

Sudar tankera i teretnog broda kod obala Velike Britanije, spaseno 37 ljudi
BBC News pre 5 satijoš 27 povezanih