Повезане вести
Грчка, Румунија, Бугарска и Србија се кандидују за Мундијал 2030.
Глас Америке 02.11.2018
Самит Србије, Грчке, Румуније и Бугарске одржан је данас у Варни, главне теме разговора квадритерале биле су заједнички инфраструктурни пројекти, регионална стабилност и европска питања, а на заједничкој конференцији за новинаре… »
Молио сам за гасну руту бившег Јужног тока - ми, Мађари и Бугари немамо резервних варијанти
РТВ 02.11.2018
ВАРНА - Изградња Балканског гасовода, ауто-пута од Панчева до Темишвара, брзе пруге до Грчке, али и организација наредних европских и светских првенстава у фудбалу, само су неке од идеја о којима су на још једном самиту, овог… »
Вучић: Молио сам за балканску гасну руту бившег Јужног тока
Студио Б 02.11.2018
Српски председник Александар Вучић изјавио је данас да је на Самиту квадрилатерале Србије, Грчке, Бугарске и Румуније у Варни затражио да се дозволи изградња гасовода на „балканској рути“ бившег пројекта Јужни ток како би Србија… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Глумци настављају са протестима на сцени – вечерас овације екипи представе „Бела кафа“ и транспаренту „Народно је народно“ (ВИДЕО)
Данас пре 17 минутајош 1 повезана