Povezane vesti
Trinkijeri: Pojačanja? Naše snage jačaju svakim novim danom
Vesti online 02.11.2018
Košarkaši Partizana dobili su novog trenera. Novi trener Partizana Italijan Andrea Trinkijeri kasnio je na konferenciju, zbog gužve u Beogradu, ali to velikom broju novinara nije smetalo. Dolazak iskusnog stručnjaka izazvalo je ogromno interesovanje… »
Trinkijeri: U Partizan nisam došao zbog novca
Danas 02.11.2018
Italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri danas je predstavljen kao šef stručnog štaba Partizana, a u prvom obraćanju medijima istakao je da nije došao zbog novca, već zato što mu je čast da bude trener našeg najtrofejnijeg kluba. Čast mi je što sam prvi… »
Partizan predstavio trinkijerija: Čast je preuzeti brend, ekipa je u depresiji, pljuvaćemo krv
Večernje novosti 02.11.2018
Ja sam prvi strani trener u klubu iz zemlje košarke. Profesor Nikolić, Dule (Vujošević), Željko (Obradović)... Igrači... Partizan nije normalan klub, ovo je specijalna sredina, čista košarka, kaže Trinkijeri. ANDREA Trinkijeri je direktan pored… »
Trinkijeri predstavljen: Razlog dolaska - čast!
N1 Info 02.11.2018
Novi trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je na predstavljanju u dvorani Aleksandar Nikolić da je svestan u kakav je klub došao. "Verujem da vas zanima što sam došao. Odgovor je - čast! Ja sam prvi strani trener u Partizanu, a znamo da kakav je ovo… »
Predstavljen Trinkijeri: Ovo nije normalan tim…
Hot sport 02.11.2018
Andrea Trinkijeri predstavljen je danas na konferenciji za medije u dvorani „Aleksandar Nikolić“ kao novi trener Partizana. Trinkijeri je na počektu otkrio zašto je bio nedostupan za komentare, kao i razlog iz kog je prihvatio poziv Ostoje Mijailovića da… »
Trinkijeri: Zbog časti sam došao u Partizan, ovo nije običan klub
Novi magazin 02.11.2018
Novi trener košarkaškog kluba Partizan Andrea Trinikijeri rekao je danas u Beogradu da je pre svega zbog časti preuzeo crno-bele, kao i da to "nije normalan klub", već posebna sredina. "Znam da ćete me pitati zašto sam ovde, a odgovor je čast! Ja sam… »
Vesti dana »
Vučić s ministarkom odbrane Španije: Verujem da ćemo nastaviti da razvijamo bliske partnerske odnose
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 35 povezanih
Poljoprivrednici od danas na svim pumpama mogu da kupuju dizel za 184 dinara
Politika pre 3 satajoš 44 povezane
Petrović (SRCE) za TV N1: Vlast zloupotrebljava institut autentičnog tumačenja, to što su članovi Saveta REM podneli ostavke SNS tumači da nisu
Glas Šumadije pre 30 minutajoš 21 povezana
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 3 satajoš 117 povezanih
Čubrilo otkriva kakvo nas leto čeka: Posle tropskih dana stiže pravo osveženje, evo kada se vraćaju vrućine
Dnevnik pre 1 satjoš 35 povezanih