Повезане вести

Тринкијери: Појачања? Наше снаге јачају сваким новим даном

Тринкијери: Појачања? Наше снаге јачају сваким новим даном

Вести онлине 02.11.2018
Кошаркаши Партизана добили су новог тренера. Нови тренер Партизана Италијан Андреа Тринкијери каснио је на конференцију, због гужве у Београду, али то великом броју новинара није сметало. Долазак искусног стручњака изазвало је… »
Тринкијери: У Партизан нисам дошао због новца

Тринкијери: У Партизан нисам дошао због новца

Данас 02.11.2018
Италијански стручњак Андреа Тринкијери данас је представљен као шеф стручног штаба Партизана, а у првом обраћању медијима истакао је да није дошао због новца, већ зато што му је част да буде тренер нашег најтрофејнијег клуба… »
Партизан представио тринкијерија: Част је преузети бренд, екипа је у депресији, пљуваћемо крв

Партизан представио тринкијерија: Част је преузети бренд, екипа је у депресији, пљуваћемо крв

Вечерње новости 02.11.2018
Ја сам први страни тренер у клубу из земље кошарке. Професор Николић, Дуле (Вујошевић), Жељко (Обрадовић)... Играчи... Партизан није нормалан клуб, ово је специјална средина, чиста кошарка, каже Тринкијери. АНДРЕА Тринкијери је… »
Тринкијери представљен: Разлог доласка - част!

Тринкијери представљен: Разлог доласка - част!

Н1 Инфо 02.11.2018
Нови тренер Партизана Андреа Тринкијери рекао је на представљању у дворани Александар Николић да је свестан у какав је клуб дошао. "Верујем да вас занима што сам дошао. Одговор је - част! Ја сам први страни тренер у Партизану… »
Представљен Тринкијери: Ово није нормалан тим…

Представљен Тринкијери: Ово није нормалан тим…

Хот спорт 02.11.2018
Андреа Тринкијери представљен је данас на конференцији за медије у дворани „Александар Николић“ као нови тренер Партизана. Тринкијери је на почекту открио зашто је био недоступан за коментаре, као и разлог из ког је прихватио… »
Тринкијери: Због части сам дошао у Партизан, ово није обичан клуб

Тринкијери: Због части сам дошао у Партизан, ово није обичан клуб

Нови магазин 02.11.2018
Нови тренер кошаркашког клуба Партизан Андреа Триникијери рекао је данас у Београду да је пре свега због части преузео црно-беле, као и да то "није нормалан клуб", већ посебна средина. "Знам да ћете ме питати зашто сам овде, а… »

Вести дана »