Povezane vesti

Nezapamćeni spektakl: Evo zašto Maja Berović može da ide rame uz rame sa svetskim zvezdama (video)

Nezapamćeni spektakl: Evo zašto Maja Berović može da ide rame uz rame sa svetskim zvezdama (video)

Blic 03.11.2018
Maja Berović sinoć je održala prvi solistički koncert u Beogradu. Štark Arena bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a odlična atmosfera vladala je od prvog minuta koncerta pa sve do kraja. Publika je svaku pesmu znala od početka do kraja, a… »
"Večeras sam najsrećnija" Kad vidite ovu reakciju publike biće vam jasno zašto je Maja sve raspametila u Areni (video)

"Večeras sam najsrećnija" Kad vidite ovu reakciju publike biće vam jasno zašto je Maja sve raspametila u Areni (video)

Blic 03.11.2018
Pevačica Maja Berović sinoć je napravila nezaboravan solistički koncert u Areni, a publika je sa njom uglas pevala svaku numeru. Arena je bila dupke puna, a čim je zgodna pevačica stala na scenu usledile su ovacije pristunih. Maja se obratila svojim… »
Zapalila masu: Ogromna euforija vlada u Areni, Maja scenskim nastupom raspametila publiku

Zapalila masu: Ogromna euforija vlada u Areni, Maja scenskim nastupom raspametila publiku

Blic 02.11.2018
Dupke puna Arena dočekala je Maju Berović, a euforija u vazduhu se osećala i pred sam početak spektakla. Maja je i više nego opravdala očekivanja ove noći, a publika je u glas sa njom pevala svaku numeru. Čim je kročila na binu atraktivna… »
Krcata arena, nijedno mesto slobodno: Počeo dugo očekivani spektakl Maje Berović, publika na nogama

Krcata arena, nijedno mesto slobodno: Počeo dugo očekivani spektakl Maje Berović, publika na nogama

Blic 02.11.2018
Spektakl Maje Berović u beogradskoj Areni o kome se mesecima priča je počeo, a pevačica je i više nego ispunila očekivanja. Arena je prepuna, igla nema gde da padne, a čim je Maja stala na binu usledio je fenomenalan provod. - Neću puno da… »
Kakav vrisak: Čim je stala na binu usledio haos u Areni, publika peva u glas sa Majom Berović (video)

Kakav vrisak: Čim je stala na binu usledio haos u Areni, publika peva u glas sa Majom Berović (video)

Blic 02.11.2018
Dugo očekivani solistički koncert Maje Berović u Areni je počeo, a čim je pevačica kročila na scenu usledio je vrisak. Publika je sa njom u glas pevala svaku numeru, a Arena je bila puna do poslednjeg mesta. Prisutni su skandirali, a kako je sve… »

Vesti dana »