Povezane vesti
Kitarović: Ne znam kako se Vučić oseća, ali ja sam razočarana
Blic 03.11.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih, kao i da od toga zavisi njena zvanična poseta Srbiji. - Ne znam kako se oseća gospodin… »
Kitarović: Nije postignut napredak na rešavanju pitanja nestalih osoba
Danas 03.11.2018
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar – Kitarović izjavila je, govoreći o odnosima Srbije i Hrvatske, da je razočarana što nije postignut napredak u rešavanju problema nestalih. „Ne znam kako se oseća gospodin Vučić (predsednik Srbije), ali ja se lično… »
Kitarović: Razočarana sam što nema napretka sa Srbijom
Dnevnik 03.11.2018
ZAGREB: Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih. "Ne znam kako se oseća gospodin (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić, ali ja se lično… »
Grabar-Kitarović: Trebaju nam odlučne reforme, čak i po cijenu gubitka izbora
SEEbiz 03.11.2018
ZAGREB - Predsjednica Republike Kolinda Grabar- Kitarović istaknula je u razgovoru za subotnje izdaje "Slobodne Dalmacije" da je Hrvatskoj potrebna konsenzualna strategija razvoja te da treba napraviti odlučne reforme, čak i po cijenu gubitka izbora… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

Završena blokada novosadskog suda, novo okupljanje u sredu u 6 sati (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 14 minutajoš 45 povezanih

"Jok, vi ste gasili: Požare!" Dačić pobesneo na konferenciji za novinare: "Policija čuva na utakmici, čuva na granici, spasili su 1.300 života!"
Blic pre 2 satajoš 31 povezana

Napredak u pregovorima o Ukrajini: bezbednosne garancije, sastanci lidera i uslovi za mir
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 278 povezanih

Protest ispred zgrade policije u Pančevu, u Beogradu protestna šetnja
RTS pre 38 minutajoš 42 povezane