Povezane vesti
"Ne znam kako se Vučić oseća, ali ja sam razočarana"
Vesti online 03.11.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih, kao i da od toga zavisi njena zvanična poseta Srbiji. - Ne znam kako se oseća gospodin… »
Ne znam kako se oseća Vučić, ali ja sam razočarana! Kolinda o napretku Hrvatske i Srbije
Telegraf 03.11.2018
Grabar Kitarovićeva rekla je i da veruje da će, ako se odluči da se ponovo kandiduje za predsednika Hrvatske, imati podršku HDZ-a. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa… »
Kitarović: Razočarana sam što nema napretka sa Srbijom
RTV 03.11.2018
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih, kao i da od toga zavisi njena zvanična poseta Srbiji. "Ne znam kako se oseća gospodin… »
Kolinda: Ne znam kako Vučić, ali ja sam razočarana
Mondo 03.11.2018
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je komentarišući odnose sa Srbijom da je razočarana što nije postignut napredak u rešavanju pitanja nestalih osoba iz rata 1990-tih godina. Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ MLADEN VOLARIC/ nr Ona je poručila… »
Grabar Kitarović: Razočarana sam što nema napretka sa Srbijom
RTS 03.11.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović kaže da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih, kao i da od toga zavisi njena zvanična poseta Srbiji. "Ne znam kako se oseća gospodin (predsednik… »
Grabar Kitarović: Ne znam za Vučića, ali ja sam razočarana
N1 Info 03.11.2018
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je komentarišući odnose sa Srbijom, da je razočarana što nije postignut napredak u rešavanju pitanja nestalih osoba iz rata 1990-tih godina i poručila da pre odlaska u zvaničnu posetu Srbiju želi… »
Grabar-Kitarović: Ne znam kako Vučić, ali ja sam razočarana
Novi magazin 03.11.2018
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je komentarišući odnose sa Srbijom da je razočarana što nije postignut napredak u rešavanju pitanja nestalih osoba iz rata 1990-tih godina i poručila da pre odlaska u zvaničnu posetu Srbiju želi… »
Kitarović: Ne znam kako se Vučić oseća, ali ja sam razočarana
Večernje novosti 03.11.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut… »
Vesti dana »
Saobraćajna nesreća kod Šapca: Brat pevača Darka Lazića poginuo na licu mesta
Euronews pre 47 minutajoš 65 povezanih
"Ako to uradite, postaće legitimne vojne mete" Amerika izdala hitno upozorenje civilima da beže, usledila jeziva pretnja Irana: Spremaju brutalne kontranapade
Blic pre 37 minutajoš 62 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Zatvoren Ormuski moreuz; Tramp: Kad budem želeo, završiće se rat sa Iranom
RTV pre 1 satjoš 86 povezanih
Studentska lista u Kuli protiv naprednjaka i fantomskih lista: „Uprkos pokušaju zbunjivanja glasača, stvorila se referendumska atmosfera“
Danas pre 2 satajoš 29 povezanih
SSP podnosi krivičnu prijavu protiv Zavišića zbog govora mržnje prema Hrvatima u Vojvodini
In medija pre 2 satajoš 24 povezane