Povezane vesti
"Ne znam kako se Vučić oseća, ali ja sam razočarana"
Vesti online 03.11.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih, kao i da od toga zavisi njena zvanična poseta Srbiji. - Ne znam kako se oseća gospodin… »
Ne znam kako se oseća Vučić, ali ja sam razočarana! Kolinda o napretku Hrvatske i Srbije
Telegraf 03.11.2018
Grabar Kitarovićeva rekla je i da veruje da će, ako se odluči da se ponovo kandiduje za predsednika Hrvatske, imati podršku HDZ-a. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima… »
Kitarović: Razočarana sam što nema napretka sa Srbijom
RTV 03.11.2018
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih, kao i da od toga zavisi njena zvanična poseta Srbiji. "Ne znam kako se oseća… »
Grabar Kitarović: Razočarana sam što nema napretka sa Srbijom
RTS 03.11.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović kaže da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih, kao i da od toga zavisi njena zvanična poseta Srbiji. "Ne znam kako se oseća gospodin… »
Kolinda: Ne znam kako Vučić, ali ja sam razočarana
Mondo 03.11.2018
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je komentarišući odnose sa Srbijom da je razočarana što nije postignut napredak u rešavanju pitanja nestalih osoba iz rata 1990-tih godina. Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ MLADEN VOLARIC/ nr Ona je… »
Grabar-Kitarović: Ne znam kako Vučić, ali ja sam razočarana
Novi magazin 03.11.2018
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je komentarišući odnose sa Srbijom da je razočarana što nije postignut napredak u rešavanju pitanja nestalih osoba iz rata 1990-tih godina i poručila da pre odlaska u zvaničnu posetu Srbiju… »
Grabar Kitarović: Ne znam za Vučića, ali ja sam razočarana
N1 Info 03.11.2018
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je komentarišući odnose sa Srbijom, da je razočarana što nije postignut napredak u rešavanju pitanja nestalih osoba iz rata 1990-tih godina i poručila da pre odlaska u zvaničnu posetu Srbiju… »
Kitarović: Ne znam kako se Vučić oseća, ali ja sam razočarana
Večernje novosti 03.11.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije… »
Vesti dana »

(BLOG) Roditelji ispred Devete gimnazije, studenti FPN najavili dolazak ispred Informera
N1 Info pre 7 minutajoš 16 povezanih

Maja Stojanović: Srbija će po prvi put morati zvanično da odgovori o zvučnom oružju – to je prekretnica
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih

Pet najvećih sindikata u Srbiji dogovorili saradnju i potvrdili podršku studentima
Beta pre 12 satijoš 11 povezanih

Dragan Šutanovac novi ambasador Srbije u Americi, Jelena Milić opozvana iz Hrvatske
BBC News pre 9 satijoš 29 povezanih

SAD: Rusija i Ukrajina dogovorili prekid vatre na Crnom moru
Al Jazeera pre 43 minutajoš 53 povezane