Povezane vesti

"Ne znam kako se Vučić oseća, ali ja sam razočarana"

"Ne znam kako se Vučić oseća, ali ja sam razočarana"

Vesti online 03.11.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih, kao i da od toga zavisi njena zvanična poseta Srbiji. - Ne znam kako se oseća gospodin… »
Ne znam kako se oseća Vučić, ali ja sam razočarana! Kolinda o napretku Hrvatske i Srbije

Ne znam kako se oseća Vučić, ali ja sam razočarana! Kolinda o napretku Hrvatske i Srbije

Telegraf 03.11.2018
Grabar Kitarovićeva rekla je i da veruje da će, ako se odluči da se ponovo kandiduje za predsednika Hrvatske, imati podršku HDZ-a. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima… »
Kitarović: Razočarana sam što nema napretka sa Srbijom

Kitarović: Razočarana sam što nema napretka sa Srbijom

RTV 03.11.2018
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih, kao i da od toga zavisi njena zvanična poseta Srbiji. "Ne znam kako se oseća… »
Grabar Kitarović: Razočarana sam što nema napretka sa Srbijom

Grabar Kitarović: Razočarana sam što nema napretka sa Srbijom

RTS 03.11.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović kaže da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih, kao i da od toga zavisi njena zvanična poseta Srbiji. "Ne znam kako se oseća gospodin… »
Kolinda: Ne znam kako Vučić, ali ja sam razočarana

Kolinda: Ne znam kako Vučić, ali ja sam razočarana

Mondo 03.11.2018
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je komentarišući odnose sa Srbijom da je razočarana što nije postignut napredak u rešavanju pitanja nestalih osoba iz rata 1990-tih godina. Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ MLADEN VOLARIC/ nr Ona je… »
Grabar-Kitarović: Ne znam kako Vučić, ali ja sam razočarana

Grabar-Kitarović: Ne znam kako Vučić, ali ja sam razočarana

Novi magazin 03.11.2018
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je komentarišući odnose sa Srbijom da je razočarana što nije postignut napredak u rešavanju pitanja nestalih osoba iz rata 1990-tih godina i poručila da pre odlaska u zvaničnu posetu Srbiju… »
Grabar Kitarović: Ne znam za Vučića, ali ja sam razočarana

Grabar Kitarović: Ne znam za Vučića, ali ja sam razočarana

N1 Info 03.11.2018
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je komentarišući odnose sa Srbijom, da je razočarana što nije postignut napredak u rešavanju pitanja nestalih osoba iz rata 1990-tih godina i poručila da pre odlaska u zvaničnu posetu Srbiju… »
Kitarović: Ne znam kako se Vučić oseća, ali ja sam razočarana

Kitarović: Ne znam kako se Vučić oseća, ali ja sam razočarana

Večernje novosti 03.11.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije postignut napredak u razgovorima sa Srbijom o rešavanju problema nestalih. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je razočarana što nije… »

Vesti dana »