Повезане вести
"Желим да одем у Вуковар, али..."
Вести онлине 03.11.2018
Председник Српског народног већа и СДСС-а Милорад Пуповац рекао је да је могуће да ће отићи у Вуковар на дан када Хрватска обележава сећање на вуковарске жртве. Хрватска 18. новембра обележава сећање на вуковарске жртве. - Имам… »
Зашто би Пуповац било коме сметао у Хрватској?
Спутник 03.11.2018
Председник Српског народног већа и СДСС-а Милорад Пуповац рекао је да је могуће да ће отићи у Вуковар на дан када Хрватска обележава сећање на вуковарске жртве, 18. новембра. „Имам жељу отићи и спреман сам ићи. Али наравно, ако… »
Пуповац жели да присуствује Дану сећања на жртве Вуковара
Н1 Инфо 03.11.2018
Председник Српског народног већа Милорад Пуповац у интервјуу Вечерњем листу изјавио је да жели да оде на обележавање Дана сећања на жртве Вуковара 18. новембра. Рекао је да је спреман да оде заједно са свима из српске… »
Пуповац: Желим да одем у Вуковар, али...
Вечерње новости 03.11.2018
Председник Српског народног већа и СДСС-а Милорад Пуповац рекао је да је могуће да ће отићи у Вуковар на дан када Хрватска обележава сећање на вуковарске жртве, 18. новембра. Председник Српског народног већа и СДСС-а Милорад… »
Пуповац: Желим да одем у Вуковар 18. новембра
РТС 03.11.2018
Председник Српског народног вијећа и СДСС-а Милорад Пуповац рекао је да је могуће да ће отићи у Вуковар на дан када Хрватска обележава сећање на вуковарске жртве, 18. новембра. Милорад Пуповац је у интервјуу за Вечерњи лист… »
Пуповац хоће да се поклони хрватским жртвама у Вуковару
Телеграф 03.11.2018
- Имам жељу отићи и спреман сам ићи. Али, наравно, ако осетим да ћу било коме сметати или да би то било коме могао бити проблем, чекаћу бољу прилику - рекао је он. Председник Српског народног већа и СДСС-а Милорад Пуповац рекао… »
Пуповац: Желим да одем у Вуковар
РТВ 03.11.2018
ЗАГРЕБ - Председник Српског народног већа и СДШ-а Милорад Пуповац рекао је да је могуће да ће отићи у Вуковар на дан када Хрватска обележава сећање на вуковарске жртве, 18. новембра. "Имам жељу отићи и спреман сам ићи. Али… »
Вести дана »

„Био је више од фудбалера“: Ветерани Звезде се опростили од Дејана Миловановића, саопштење тера сузе на очи
Нова пре 4 минутајош 48 повезаних

Студент Богдан Јовичић који штрајкује глађу 7 дана пребачен у болницу
Данас пре 24 минутајош 18 повезаних

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане