Povezane vesti
Kija: Sloba mi šalje poruke da sam lepa, ali džabe, kasno je
Večernje novosti 03.11.2018
Kija je ovoga puta otvoreno pričala o borbi za svoj brak sa Slobodanom Radanovićem, koji je i zvanično gotov. Pobednica prve sezone "Zadruge", pevačica i miljenica nacije, kako je mnogi nazivaju, Kristina Kija Kockar, jedna je od gošći u današnjoj… »
"Sada je kasno": Kija ne želi više da ćuti, pa otkrila na koji način Slobodan pokušava da je pridobije nazad
Blic 03.11.2018
Pobednica prve sezone "Zadruge" osvrnula se na svoj sadašnji odnos sa bivšim suprugom, Slobodanom Radanovićem, sa kojim je bila u rijalitiju, a koji ju je javno prevario sa Lunom Đogani. - Mislim da su svi videli koliko sam se borila. I pre toga sam se… »
Radanović bivšoj ženi samo ovde može da se obrati! Kija bez dlake na jeziku: Kasno je za sve ostalo! (foto)
Kurir 03.11.2018
Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović stavili su tačku na svoj brak 7. avgusta u zrenjaninskom Osnovnom sudu. "Mislim da su svi videli koliko sam se borila. I pre toga sam se borila. Sklanjala sam se od loših stvari, sklanjala sam sve u stranu… »
Vesti dana »

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Približava se Trampov rok, hoće li pritisak promeniti tok rata u Ukrajini?
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

Stravična nesreća kod Šibenika! Kamion prešao u suprotnu traku i udario u auto, jedna osoba nastradala
Alo pre 1 satjoš 2 povezane