Повезане вести
Томић задовољан, тренеру Цедевите ''минус 15'' и није тако лоше
Спортске.нет 04.11.2018
Изјава Славена Римца довољно илуструје колико је Звезда синоћ била доминантна. Црвена звезда је од синоћ једина непоражена екипа у новој сезони АБА лиге. Црвено-бели су у ''Пиониру'' савладали Цедевиту са убедљивиух 94:79, а… »
Човић: Важно је да тим игра добро
Вести онлине 04.11.2018
Звезда је славила у дворани "Александар Николић" резултатом 94:79, а Човић је тријумфу допринео са 13 поена, три асистенције и два скока за 16 минута колико је провео на паркету. Плејмејкер Црвене звезде Филип Човић рекао је… »
Човић: Најбитније је да се допуњујемо
Моззарт спорт 04.11.2018
"Играмо као тим, једну утакмицу један искочи, другу утакмицу други искочи", каже плејмејкер Звезде. Филип Човић је на почетку сезоне бекап опција за Џоа Регланда, а против Цедевите је одиграо добар меч и имао 13 поена за 16… »
"Ово сам очекивао, емоције некад не могу да се суздрже"
Н1 Инфо 04.11.2018
Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић после победе против Цедевите у дербију 6. коа кола АБА лиге истакао је да је његова екипа одиграла баш како је очекивао. Лидер регионалног такмичења, и после пораза Мега Бемакса од… »
Милан Томић: Овакву игру Звезде сам очекивао
Хот спорт 04.11.2018
Тренер шампиона Србије задовољан је игром коју су његови пулени приказали у дербију кола регионалног такмичења. Црвено-бели су у дворани ‘Александар Николић’ савладали Цедевиту резултатом 94:79, а предност је током једног дела… »
Крај: Звезда - Цедевита 94:79
Вечерње новости 03.11.2018
Црвено-бели новим тријумфом задржали епитет једине непоражене екипе у лиги. После шест одиграних кола регионалне АБА лиге кошаркаши Црвене звезде једина су непоражена екипа у такмичењу. Црвено-бели су вечерас пред својим… »
Звезда гази редом: Српски шампион једини тим без пораза у АБА лиги
Вечерње новости 03.11.2018
Српски шампион је релативизовао епитет дербија меча са Цедевитом и убедљивом победом одвојио се као једини тим без пораза – 94:79. МЕГИН тријумфални низ окончао је Партизан, али је Црвена звезда и после 6. кола АБА лиге остала… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро