Povezane vesti
Ispovest Nika Kejva o kontaktu s preminulim sinom
Radio 021 04.11.2018
Muzičar Nik Kejv objavio je na svom vebsajtu "The Red Hand Files", dirljiv tekst o tome kako komunicira sa svojim sinom Arturom koji je tragično preminuo 2015. godine. Kejv je posetiocima sajta dao mogućnost da mu postavljaju pitanja o životu, muzici… »
Čujem ga kako mi govori, čuva me, pokazuje mi put: Potresna ispovest Nika Kejva o tugovanju za tragično preminulim sinom…
Telegraf 04.11.2018
Otvoreno pismo Kejv je objavio na sajtu "The Red Hand Files", koji koristi da bi komunicirao sa obožavateljima. Muzičar Nik Kejv objavio je emotivno otvoreno pismo navodeći da i dalje oseća prisustvo sina Artura, koji je poginuo 2015. kada je imao 15… »
Vesti dana »
Blokada Suda u Novom Sadu: Manji incidenti na sporednom ulazu u zgradu (FOTO)
Insajder pre 22 minutajoš 24 povezane
Milion ljudi bez struje, hitno uvedene restrikcije: Rusija izvela silovite udare na energetsku infrastrukturu
Mondo pre 33 minutajoš 18 povezanih
"Počivaj u miru Šiki, neka te anđeli čuvaju": Potresne objave prijatelja tinejdžera (17) koji je nasmrt pretučen u Leskovcu: "Tek si počeo da živiš, toliko si se mučio..."
Blic pre 39 minutajoš 15 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 40.: godini izgleda nerealno, a kad se skine padaju vilice
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih