Povezane vesti

Drama u svlačionici Mančestera, Matić hteo da napusti klub: Bombardovali ste mi zemlju, nema šanse da nosim taj cvet…

Drama u svlačionici Mančestera, Matić hteo da napusti klub: Bombardovali ste mi zemlju, nema šanse da nosim taj cvet…

Telegraf 04.11.2018
Srbin je trebalo da oda počast poginulim Britancima u Prvom svetskom ratu, ali i NATO vojnicima, što nije hteo da učini. Reprezentativac Srbije i član Mančester junajteda Nemanja Matić jedini na utakmici Bornmut - Mančester junajted (1:2) nije na… »
Engleski novinar stao u odbranu Matića: Bolesnici, prestanite da ga napadate i vređate zbog cveta! (video)

Engleski novinar stao u odbranu Matića: Bolesnici, prestanite da ga napadate i vređate zbog cveta! (video)

Telegraf 04.11.2018
Red je bio da se neko i na ovaj način oglasi. Prašina se još nije slegla u Engleskoj zbog odluke Nemanje Matića da ne nosi cvet maka na dresu, kojim se odaje počast engleskim vojnicima iz Prvog svetskog rata. Nemanja Matić jedini na utakmici Bornmut… »
Matićeva drama u Mančester junajtedu: Bombardovali ste mi zemlju, nema šanse to da nosim

Matićeva drama u Mančester junajtedu: Bombardovali ste mi zemlju, nema šanse to da nosim

Sputnik 04.11.2018
Nemanja Matić, reprezentativac Srbije i vezista Mančester junajteda, jedini je fudbaler koji nije hteo da na duelu između „crvenih đavola“ i Bornmuta (2:1) nosi cvet maka, čime bi bila odata počast britanskim vojnicima stradalim u Prvom svetskom… »
Matić odbio da oda počast engleskim vojnicima? Mediji spekulišu da je zbog NATO bombardovanja (foto)

Matić odbio da oda počast engleskim vojnicima? Mediji spekulišu da je zbog NATO bombardovanja (foto)

Telegraf 04.11.2018
Srpski reprezentativac jedini na meču Bornmut - Mančester junajted nije imao cvet maka na dresu, kojim se odaje počast engleskim vojnicima iz Prvog svetskog rata. Nemanja Matić jedini na utakmici Bornmut - Mančester junajted (1:2) nije na grudima… »

Vesti dana »