Povezane vesti
Bila je supruga kralja kokaina, SAD je otvorila dušu: Silovao me kad sam imala 14 godina, a onda su mi stavili čudne…
Kurir 04.11.2018
Udovica Pabla Eskobara otkrila je jezivu tajnu o tome kako je kolumbijski narko-diler silovao kad je imala 14 godina, a zatim je naterao da abortira. U svojim memoarima "Moj život i zatvor sa Pablom Eskobarom", Viktorija Eugenija Enao detaljno je opisala… »
"Silovao me kad sam imala 14, i prislio da abortiram": Najpoznatiji svetski narko-diler bio je još veći monstrum nego što se…
Blic 04.11.2018
Udovica Pabla Eskobara otkrila je srceparajuću tajnu o tome kako ju je kolumbijski narko-diler napastvovao i prisilio je na abortus, kada je imala samo 14 godina. U njenim memoarima "Moj život i zatvor sa Pablom Eskobarom", Viktorija Eugenija Enao… »
Vesti dana »

Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom Sadu: Preminuo tinejdžer
BBC News pre 1 satjoš 61 povezana

Završena studentska blokada depoa GSP-a na Novom Beogradu, proradili svi tramvaji i 16 autobuskih linija
Danas pre 2 satajoš 71 povezana

Građani Niša i studenti spremili doček za naprednjake, ali prilaze blokirala Žandarmerija
Beta pre 38 minutajoš 36 povezanih

Advokat Lakić: Tužilaštvo mora da utvrdi ko je naredio upotrebu zvučnog topa
Novi magazin pre 6 satijoš 11 povezanih

Ukuno 34 osobe i tri firme pod istragom za požar u diskoteci Puls u Severnoj Makedoniji
Nova pre 38 minutajoš 19 povezanih