Povezane vesti

Amar Gegić: Prija mi pohvala Trinkijerija, pobeda nad Megom bila nam je potrebna

Amar Gegić: Prija mi pohvala Trinkijerija, pobeda nad Megom bila nam je potrebna

Hot sport 05.11.2018
Novajlija na klupi crno-belih smatra da su najzaslužniji za trijumf njegove ekipe u Sremskoj Mitrovici bili Amar Gegić i Bandža Si. Nakon nekoliko vezanih poraza i smene trenera, te dolaska novog, Andree Trinkijerija crno-beli su konačno stigli do… »
Amar Gegić: Napali smo Megu tamo gde su slabi

Amar Gegić: Napali smo Megu tamo gde su slabi

Sportski žurnal 05.11.2018
Svako ima svoju ulogu u timu, i to će se menjati od utakmice do utakmice, u zavisnosti od protivnika – kaže borbeni bek. Podvukao je Andrea Trinkijeri, trener Partizana, da je Amar Gegić jedan od dvojice MVP tog meča. Drugi je, smatra strateg… »
Marinković za mozzart Sport: Tek nas čeka pakao

Marinković za mozzart Sport: Tek nas čeka pakao

Mozzart sport 05.11.2018
Bek Partizana govorio o novom treneru i prekidu serije poraza... Partizan je seriju od šest poraza prekinuo protiv Mega Bemaksa, a novi trener Andrea Trinkijeri uprkos pobedi, imao je, pored dobrih stvari, šta i da zameri svojim igračima. Recimo… »
Loše stvari u fokusu Trinkijerija: Ulazimo u salu i bacamo ključ

Loše stvari u fokusu Trinkijerija: Ulazimo u salu i bacamo ključ

Večernje novosti 04.11.2018
Imam dvoje dece, od deset i sedam godina, i mislim da bi bolje gradili koš od mojih igrača. Ja sam kriv, valjda im nisam bolje objasnio, kaže Andrea Trinkijeri. KRAJ gubitničke serije na početku ere Andree Trinkijerija u Partizanu. Pobeda u meču… »
Trinkijeri nova medijska zvezda

Trinkijeri nova medijska zvezda

Danas 04.11.2018
Andrea Trinkijeri debitovao na klupi Partizana pobedom nad Megom Mučio se Partizan u Sremskoj Mitrovici protiv Mege, niz od šest uzastopnih poraza prilično je vezao ruke i strahom napunio glave. Debi novog trenera Andree Trinkijerija ipak je na kraju… »

Vesti dana »