Povezane vesti
Kako da steknete prijatelje
Danas 05.11.2018
Deca to rade stalno: izgleda da imaju prirodni talenat za prijateljsto. Ali šta je sa sticanjem novih prijatelja kod odraslih? Nije tako lako kao postavljanje pitanja: „Želiš li da mi budeš prijatelj?“. Raste broj odraslih koji se žale na usamljenost… »
Radio 021 05.11.2018
Odraslima nije lako da steknu nove prijatelje, ali uz nekoliko veština i saveta, vrlo brzo ćete dobiti nove ortake. Getty Images Dobar prijatelj može da bude dobar izvor sreće Deca to rade stalno: izgleda da imaju prirodni talenat za prijateljsto. Ali… »
Južne vesti 05.11.2018
Getty Images Dobar prijatelj može da bude dobar izvor sreće Deca to rade stalno: izgleda da imaju prirodni talenat za prijateljsto. Ali šta je sa sticanjem novih prijatelja kod odraslih? Nije tako lako kao postavljanje pitanja: „Želiš li da mi budeš… »
Vesti dana »
Nova tura snega u Srbiji, očekuje se i do 20 centimetara: Do kada će trajati zimski talas
NIN pre 50 minutajoš 27 povezanih
"USS Abraham Linkoln" je stigao?; "Ne želite posledice nepostizanja dogovora" VIDEO
B92 pre 56 minutajoš 19 povezanih
Đedović Handanović: Verujem da će MOL i Gaspromnjeft potpisati kupoprodajni ugovor do kraja marta
N1 Info pre 10 minutajoš 14 povezanih
"Pozvao me je na razgovor, a onda su usledile batine" Novi detalji prebijanja sina Snežane Đurišić, pretučen u stanu na Vračaru
Kurir pre 35 minutajoš 13 povezanih