Povezane vesti
Delovi Novog Sada, Sremskih Karlovaca i ceo Futog bez vode
Radio 021 05.11.2018
Delovi Novog Sada, Sremskih Karlovaca i ceo Futog nemaju vode zbog havarije. NOVI SAD Ulica Živojina Ćuluma i okolne neće imati vode do 13 časova. SREMSKI KARLOVCI Ulice Belilo i Ešikovačka bez vode će biti do 13 časova. FUTOG Celo naselje neće imati… »
Ceo Futog bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 05.11.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 5. novembra, do 14 sati biti celo naselje Futog. Cisterna s pijaćom vodom će biti postavljena ispred Doma zdravlja. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Delovi Novog Sada i Sremskih Karlovaca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 05.11.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 5. novembra, do 13 sati biti ulica Živojina Ćuluma i okolne ulice u Novom Sadu. Do havarije je jutros došlo i u Sremskim Karlovcima, gde će bez vode do 15 sati biti ulice Belilo i Ešikovačka. Postoji… »
Ceo Futog bez vode zbog havarije
Dnevnik 05.11.2018
Ceo Futog nema vode zbog havarije. Ovo naselje bez vode će biti do 14 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Uživo: Kriza na Bliskom istoku - Iran gađao američke vojne ciljeve u Kuvajtu i Bahreinu, Ormuski moreuz i dalje zatvoren
Euronews pre 24 minutajoš 20 povezanih
RHMZ upozorava na nevreme: Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, evo gde će biti najkritičnije
NIN pre 24 minutajoš 17 povezanih
Ko je Stanija Dobrojević pobednica elite 9 Od Srbije do Holivuda: Bogatstvo stekla sama, u rijalitiju prošla pakao, a evo kako je postala poznata (foto)
Kurir pre 43 minutajoš 21 povezana
(Video) Šok u finalu Elite 9 Aneli Ahmić niko nije sačekao, briznula u plač: "Teško mi je", evo kod koga je provela noć - dotakla se Maje i Asmina
Blic pre 59 minutajoš 14 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih