Povezane vesti

Desanka Maksimović i J. J. Zmaj više nisu obavezna lektira u Crnoj Gori

Desanka Maksimović i J. J. Zmaj više nisu obavezna lektira u Crnoj Gori

Radio 021 05.11.2018
"Krvava bajka" Desanke Maksimović i "Al' je lep ovaj svet" Jovana Jovanovića Zmaja samo su neki od naslova sa dugog spiska koja deca u osnovnim školama u Crnoj Gori više nisu obavezna da čitaju, ali su za čitanje predloženi "Gospodar prstenova" i… »
Sad im smetaju i pesmice za decu!? Antisrpska histerija u Crnoj Gori nema kraja

Sad im smetaju i pesmice za decu!? Antisrpska histerija u Crnoj Gori nema kraja

Srbija danas 05.11.2018
"Krvava bajka" Desanke Maksimović i "Ala je lep ovaj svet" Jovana Jovanovića Zmaja samo su neki od naslova sa dugog spiska koja deca u osnovnim školama u Crnoj Gori više nisu obavezna da čitaju, ali su za čitanje predloženi "Gospodar prstenova" i… »
Crnogorci izbacili šantića i desanku iz lektire: Gospodar prstenova i Hari Poter zamenili O, klasje moje i Krvavu bajku…

Crnogorci izbacili šantića i desanku iz lektire: Gospodar prstenova i Hari Poter zamenili O, klasje moje i Krvavu bajku…

Kurir 05.11.2018
"Ala je lep ovaj svet", "Krvava bajka", "O, klasje moje", "Mali pirat", "Tim Lavlje srce", "Magarac u lavljoj koži", "Ribarčeta san", "Bobilj i druškan", "Daleko je sunce" - to su samo neki od naslova sa dugog spiska koje deca u Crnoj Gori više nisu… »
Crnogorci iz lektire izbacili dela Desanke Maksimović, Alekse Šantića, Branka Ćopića, Sergeja Jesenjina...

Crnogorci iz lektire izbacili dela Desanke Maksimović, Alekse Šantića, Branka Ćopića, Sergeja Jesenjina...

Blic 05.11.2018
"Krvava bajka" Desanke Maksimović i "Ala je lep ovaj svet" Jovana Jovanovića Zmaja samo su neki od naslova sa dugog spiska koja deca u osnovnim školama u Crnoj Gori više nisu obavezna da čitaju, ali su za čitanje predloženi "Gospodar prstenova" i… »

Vesti dana »