Повезане вести
Драматични детаљи операције Дарка Лазића: Из плућа му извукли 2 литре крви! Упао и у апстиненцијалну кризу?! (курир ТВ)
Курир 05.11.2018
Дарко Лазић хитно је оперисан ноћас у КБЦ Земун и из плућа му је извучено две литре крви, јавили су београдски медији, али, како незванично сазнајемо, није била у питању операција него интервенција извлаченај крви из плућног… »
У болници сам тражила снагу коју сам пренела Дарку! Знам да му је помогло! Огласила се Ана Севић и послала поруку која ће вас…
Курир 05.11.2018
Певач Дарко Лазић од 23. октобра налази се у КБЦ "Земун", пошто је доживео удес у коме је тешко повређен, а његова и даље законита супруга Ана Севић сада се обратила јавности поруком у којој је навела како се осећа. Дарко Лазић… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У 51 месту у Србији нема алтернативе НИС-овим бензинским станицама
Време пре 3 сатајош 44 повезане
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 4 сатијош 29 повезаних
Више од 14.000 пријава првог дана Велико интересовање за први корак уласка у процес легализације некретнина Први се пријавио још пре зоре
Дневник пре 5 минутајош 123 повезане
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 50 минутајош 72 повезане
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТС пре 2 сатајош 22 повезане