Повезане вести

Клоп не жели тензију и проблеме – Шаћири не игра против Звезде!

Клоп не жели тензију и проблеме – Шаћири не игра против Звезде!

РТС 05.11.2018
Менаџер фудбалског клуба Ливерпул Јирген Клоп одлучио је да на гостовање код Црвене звезде у Београду не поведе Ђердана Шаћирија јер жели да спречи евентуалне инциденте због порекла фудбалера и ранијих догађаја. Поштујемо нашег… »
Како је Шаћири прихватио Клопову одлуку?

Како је Шаћири прихватио Клопову одлуку?

Спортске.нет 05.11.2018
Није пријатно када вас тренер изостави из тима због разлога који немају превише везе са фудбалом. Менаџер Ливерпула Јирген Клоп донео је јутрос одлуку да Џердан Шаћири не путује са екипом на гостовање Црвеној звезди! Немац је… »
Господска изјава Јиргена клопа: Шаћири не иде у Београд, јер се ми не бавимо политиком!

Господска изјава Јиргена клопа: Шаћири не иде у Београд, јер се ми не бавимо политиком!

Хот спорт 05.11.2018
Тренер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп потврдио је данас да играч тог клуба Џердан Шаћири неће путовати у Београд за предстојећи меч Лиге шампиона против Црвене звезде. – Читали смо и слушали разне спекулације о томе како би… »
Ливерпул без Шаћирија у мечу против Црвене звезде

Ливерпул без Шаћирија у мечу против Црвене звезде

Данас 05.11.2018
Ђердан Шаћири неће бити у саставу Ливерпула за меч Лиге шампиона са Црвеном звездом, а таква одлука је донета из политичких разлога, објавио је АП. Тренер Ливерпула Јирген Клоп рекао је да Шаћири неће играти у уторак у Београду… »
Шаћири неће доћи у Београд, страх од ‘кључања Маракане’?!

Шаћири неће доћи у Београд, страх од ‘кључања Маракане’?!

ОК радио 05.11.2018
Како преносе реномирани медији из Енглеске, швајцарски фудбалер Џердан Шаћири ипак неће допутовати на меч 4. кола Лиге шампиона против Црвене звезде у Београду. Ако је веровати ономе што пишу угледни медији у Енглеској… »
Шаћири не долази са Ливерпулом у Београд!

Шаћири не долази са Ливерпулом у Београд!

Н1 Инфо 05.11.2018
Швајцарски фудбалер Ђердан Шаћири пропустиће гостовање Ливерпула Црвеној звезди у четвртом колу Лиге шампиона због забринутости да би његов долазак у Београд могао да изазове тензије. Шаћири се протеклог лета нашао у средишту… »
Ливерпул без Шаћирија у Београду

Ливерпул без Шаћирија у Београду

Бета 05.11.2018
Тренер фудбалера Ливерпула Јирген Клоп потврдио је данас да играч тог клуба Дјердан Шаћири неће путовати у Београд за предстојећи меч Лиге шампиона против Црвене звезде. "Читали смо и слушали разне спекулације о томе како би… »
Шаћири не долази, Клоп господски: Ми смо фудбалски клуб, не бавимо се политиком и поштујемо фантастични Београд

Шаћири не долази, Клоп господски: Ми смо фудбалски клуб, не бавимо се политиком и поштујемо фантастични Београд

Моззарт спорт 05.11.2018
Враћају се Дејан Ловрен и Наби Кејта. Разлог можда није баш идеалан, јер политика заиста не треба да се меша у спорт, али строго фудбалски гледано добра вест за Црвену звезду. Јер више је него очигледно да је Џердан Шаћири био… »
Званично! Дивни човек Клоп: "Србија и Београд фантастични, зато сам донео ову одлуку"!

Званично! Дивни човек Клоп: "Србија и Београд фантастични, зато сам донео ову одлуку"!

Спортске.нет 05.11.2018
Потврђено писање од јутрос, Јирген Клоп је учинио једину разумну ствар пред долазак Ливерпула у Београд. Као што смо и наговештавали, одлука је донета у интересу свих и Клоп је показао колико добро размишља. Ђердан Шаћири неће… »
"Циљ нам је само да играмо фудбал и због тога Шаћири неће путовати у Београд"

"Циљ нам је само да играмо фудбал и због тога Шаћири неће путовати у Београд"

Недељник 05.11.2018
Шаћири је у доброј форми последњих недеља, али менаџер Ливерпула Клоп жели да избегне непотребне дистракције с обзиром на то да би Швајцарац сигурно био мета Звездиних навијача због скандала на Светском првенству и случаја… »
Клоп преломио: Ливерпул без Шаћирија у Београду

Клоп преломио: Ливерпул без Шаћирија у Београду

Вечерње новости 05.11.2018
Немамо идеју шта би могло да се догоди, а желимо да одемо у Београд са максималном концентрацијом на фудбал и не желимо да мислимо ни о чему другом – рекао је тренер Ливерпула. Ливерпул у Београд долази без Џердана Шаћирија… »
Сазнања са ‘острва’: Шаћири неће доћи у Београд, превелики је страх од ‘кључања Маракане’?!

Сазнања са ‘острва’: Шаћири неће доћи у Београд, превелики је страх од ‘кључања Маракане’?!

Хот спорт 05.11.2018
Како преносе реномирани медији из Енглеске, швајцарски фудбалер Џердан Шаћири ипак неће допутовати на меч 4. кола Лиге шампиона против Црвене звезде у Београду. Ако је веровати ономе што пишу угледни медији у Енглеској… »
Шаћири: Звезда није тежак ривал

Шаћири: Звезда није тежак ривал

Вечерње новости 04.11.2018
Мислим да нису баш најквалитетнији, да будем искрен. Не бринем се за меч у Београду, каже контроверзни фудбалер Ливерпула Ђердан Шаћири. ШВАЈЦАРСКОГ фудбалера, пореклом са Косова, Џердана Шаћирија, сигурно очекује "врела… »

Вести дана »