Повезане вести

Матић није једини који није носио цвет мака на дресу

Матић није једини који није носио цвет мака на дресу

Вести онлине 05.11.2018
Српски фудбалер Немања Матић изазвао је велику буру на Острву пошто на утакмици против Борнмута одбио да носи симбол страдања у Првом светском рату – цвет мака, традиција је сваке прве недеље новембра. Ипак, није Матић једини… »
Кога брига за матићев став: Премијер лига ипак у игри окачила цвет мака на дрес Немање Матића, шта ће рећи Србин? (фото-убод)…

Кога брига за матићев став: Премијер лига ипак у игри окачила цвет мака на дрес Немање Матића, шта ће рећи Србин? (фото-убод)…

Хот спорт 05.11.2018
Цвет мака – симбол страдалих енглеских војника, од Првог светског рата, али и оних погинулих у акцијама НАТО снага. Како су енглески војници учествовали у склопу НАТО агресије на Србију 1999. године, Немања Матић је одбио да на… »
Огласио се и Матић: НАТО бомбе “скинуле” цвет мака

Огласио се и Матић: НАТО бомбе “скинуле” цвет мака

Вечерње новости 05.11.2018
Јесам то радио раније, али кад сам размислио поново о томе проценио сам да није исправно да ја носим ‘попи’ на дресу – написао је фудбалер Манчестер јунајтеда на Инстраграму. НЕМАЊА Матић буквално је разапет на друштвеним… »
Огласио се Матић: Не могу, цвет мака ме подсећа на бомбардовање

Огласио се Матић: Не могу, цвет мака ме подсећа на бомбардовање

BBC News 05.11.2018
Матић каже да током последње утакмице Манчестера није на дресу носио цвет мака зато што га подсећа на бомбардовање његовог села у Србији када је имао 12 година. Српски фудбалер Немања Матић саопштио је да на дресу Манчестера… »
Фрка око цвета? Он зна како је Матићу... Годинама!

Фрка око цвета? Он зна како је Матићу... Годинама!

Мондо 05.11.2018
Џејмс Меклин, бунтовни Ирац, већ седам јесени у Енглеској пролази кроз много оштрије околности од оних које су задесиле Немању Матића. Због одлуке да не стави на дрес цвет мака, симбол страдања британских војника у Првом… »
Матић: Булка? Сви смо производ сопственог васпитања

Матић: Булка? Сви смо производ сопственог васпитања

Н1 Инфо 05.11.2018
Фудбалер Манчестер Јунајтеда Немања Матић рекао је да због свог личног искуства не осећа да треба да носи булку, као што је случај са већином играча који бране боје клубова у Премијер лиги. Булка у Великој Британији представља… »
Огласио се Матић: Поштујем, али моја земља је разорена

Огласио се Матић: Поштујем, али моја земља је разорена

Дневник 05.11.2018
На острву се дигла бура због чињенице да Немања Матић, првотимац Манчестер јунајтида, није желео да на дресу носи цвет мака у знак сећања на британске војнике страдале у ратовима. Напротив, Матић је био један од ретких играча… »
Како је Енглеска прихватила Матићево објашњење?

Како је Енглеска прихватила Матићево објашњење?

Спортске.нет 05.11.2018
Ставови су подељени, а највише је оних који се питају да ли је Матићево објашњење валидније од оног које је дао Ирац Џејсм Меклин. Пре шест година Ирац Џејмс Меклин одлучио је да на дресу не жели да носи значку цвета мака… »
Матић се огласио: Био сам 12-годишњи дечак у Врелу док су бомбе разарале моју Србију

Матић се огласио: Био сам 12-годишњи дечак у Врелу док су бомбе разарале моју Србију

Моззарт спорт 05.11.2018
“Не вређам никога, али одрасли смо другачије”, појашањава Енглезима Немања Матић. Енглези те плаћају и очекују да радиш како ти се каже. И то је све у реду, али има границу. За Немању Матића то је био цвет мака, популарни… »
Није издржао: Матић детаљно објаснио Енглезима – ‘Подсећа ме на дане када сам био преплашено дете под бомбама…’ (фото)…

Није издржао: Матић детаљно објаснио Енглезима – ‘Подсећа ме на дане када сам био преплашено дете под бомбама…’ (фото)…

Хот спорт 05.11.2018
Српски фудбалер управо се огласио путем Инстаграма и објаснио је своје разлоге одбијања да на дресу носи ‘цвет мака’. На утакмици против Борнмаута, Немања Матић је био једини који није желео да стави ‘цвет мака’, које се носи у… »
Коначно - Огласио се Немања Матић, ово је његова верзија!

Коначно - Огласио се Немања Матић, ово је његова верзија!

Спортске.нет 05.11.2018
Српски интернационалац Немања Матић одлучио је да се огласи поводом спекулација које се тичу разлога због којих је одбио да носи чувени "попи". Велика прашина подигла се у Британији након што је везиста Манчестер јунајтеда… »
Матић објаснио свој поступак: Моја држава уништена је током НАТО бомбардовања...

Матић објаснио свој поступак: Моја држава уништена је током НАТО бомбардовања...

Спортски журнал 05.11.2018
Невиђена бура дигла се у Великој Британији због одлуке Немање Матића да не носи симбол са цветом мака на дресу, током меча његовог Манчестер јунајтеда и Борнмута. Српски репрезентативац Немања Матић, обратио се пводом догађаја… »
Матић се огласио после потеза који је уздрмао Британију

Матић се огласио после потеза који је уздрмао Британију

Вести онлине 05.11.2018
Немања Матић изазвао је лавину коментара после потеза на мечу против Борнмута. Како традиција налаже, у првој недељи новембра у знак сећања на жртве у Првом светском рату играчи носе цвет мака, али то није урадио и српски… »
Матић се огласио: Мене цвет подсећа на бомбардовање!

Матић се огласио: Мене цвет подсећа на бомбардовање!

Мондо 05.11.2018
Српски везиста обратио се јавности на свом Инстаграм профилу и објасно своју одлуку која је изазвала велику пажњу. Немања Матић (30), репрезентативац Србије и везиста Манчестер јунајтеда, узбуркао је јавност у Енглеској тако… »
Матић одбио да носи цвет мака на дресу

Матић одбио да носи цвет мака на дресу

Данас 04.11.2018
Српски фудбалски репрезентативац Немања Матић изазвао је лавину коментара на Острву, пошто једини у екипи Манчестер јунајтеда против Борнмута на дресу није носио „цвет мака“.. ..којим се традиционално обележава Дан сећања на… »

Вести дана »