Povezane vesti
Miu Borisavljević za rođendan zadesila tragedija kakvu nijedan pevač ne bi poželeo!
Svet plus 05.11.2018
Pevačica Mia Borisavljević imala je stresan rođendan, koji je provela u suzama. Borisavljevićevoj je misteriozno nestao novi spot, koji je snimila za svoju publiku. Malo ljudi zna za taj peh, ali je pevačica ipak odlučila da podeli sa publikom i… »
Preplakala sam svoj rođendan! Bila je to agonija: Mia Borisavljević doživela ogromnu neprijatnost, ispričala sve do…
Kurir 05.11.2018
Mia Borisavljević je ispričala nešto što malo ljudi zna, a to je da je doživela veliki peh. Naime, ona je planirala da svojim fanovima predstavi drugu pesmu za koju je snimila i spot, ali on je - nestao. "Ja sam se porodila krajem marta i rešila sam… »
"Preplakala sam svoj rođendan": Mia Borisavljević progovorila o agoniji koju je mesecima krila od javnosti
Blic 04.11.2018
Pevačica Mia Borisavljević bila je gošća Lava Pajkića u današnjem izdanju emisije "Kontravizija", u kojoj je sve nasmejala priznanjem da je na snimanje ove emisije došla dva dana ranije, jer je pomešala datum snimanja. Ona je letos objavila pesmu… »
Vesti dana »
Akcija Zastani Srbijo organizovana u više gradova, nastavljene studentske blokade
Beta pre 2 satajoš 39 povezanih
"Batut" izdao upozorenje zbog opasne pojave, zahvatiće i Beograd: Talas hladnoće trajaće najmanje 3 dana, temperatura će biti ispod kritične vrednosti
Kurir pre 47 minutajoš 37 povezanih
Sneg napravio haos: Preko Tare zabranjen saobraćaj za šlepere, 30 jedinica i teška mašinerija upućeni na teren
Telegraf pre 29 minutajoš 29 povezanih