Povezane vesti

Miu Borisavljević za rođendan zadesila tragedija kakvu nijedan pevač ne bi poželeo!

Miu Borisavljević za rođendan zadesila tragedija kakvu nijedan pevač ne bi poželeo!

Svet plus 05.11.2018
Pevačica Mia Borisavljević imala je stresan rođendan, koji je provela u suzama. Borisavljevićevoj je misteriozno nestao novi spot, koji je snimila za svoju publiku. Malo ljudi zna za taj peh, ali je pevačica ipak odlučila da podeli sa publikom i… »
Preplakala sam svoj rođendan! Bila je to agonija: Mia Borisavljević doživela ogromnu neprijatnost, ispričala sve do…

Preplakala sam svoj rođendan! Bila je to agonija: Mia Borisavljević doživela ogromnu neprijatnost, ispričala sve do…

Kurir 05.11.2018
Mia Borisavljević je ispričala nešto što malo ljudi zna, a to je da je doživela veliki peh. Naime, ona je planirala da svojim fanovima predstavi drugu pesmu za koju je snimila i spot, ali on je - nestao. "Ja sam se porodila krajem marta i rešila sam… »
"Preplakala sam svoj rođendan": Mia Borisavljević progovorila o agoniji koju je mesecima krila od javnosti

"Preplakala sam svoj rođendan": Mia Borisavljević progovorila o agoniji koju je mesecima krila od javnosti

Blic 04.11.2018
Pevačica Mia Borisavljević bila je gošća Lava Pajkića u današnjem izdanju emisije "Kontravizija", u kojoj je sve nasmejala priznanjem da je na snimanje ove emisije došla dva dana ranije, jer je pomešala datum snimanja. Ona je letos objavila pesmu… »

Vesti dana »