Povezane vesti
Sahranila ga! Buba Koreli ničim izazvan isprozivao Karleušu ona objavila pesmu koju su pisali za nju i zauvek mu zapušila…
Press 05.11.2018
Bosanski reper i producent danas je na Instagramu napao i isprozivao Jelenu Karleušu. ‘Jelena Karleuša nikad neće snimiti pesmu sa nama zato što je previše stara. Ona može biti zaštitno lice za pelene za odrasle. Idi i gledaj utakmice svog muža, to ti… »
Žestok rat na estradi! Buba brutalno prozivao karleušu, a ona mu zadala udarac: Prozivao ju je da je stara, a zanemećete od…
Kurir 05.11.2018
Jelena Karleuša rekla je kako ne zna kroz padeže da promeni nadimak repera Bube Korelija, a onda je nastao pravi rat. "Jalu sam upoznala, jako je fin momak. Podržala sa tada Jalu, mi imamo snimljen duet, ali ja ga nisam objavila", rekla je Jelena u… »
Vesti dana »

Paklene vrućine pred Srbijom: RHMZ najavljuje do 40°C, blagi predah samo početkom nedelje
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih

Rusija tvrdi da je oborila 121 ukrajinski dron tokom noći
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 45 minutajoš 26 povezanih

Stotine nepoznatih mladića okupilo se na Limanu, nadgledao ih lično Miloš Vučević
Danas pre 15 minutajoš 14 povezanih

Dodik: Srpska na raskršću, ili distanciranje od Sarajeva ili prestanak postojanja
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih