Повезане вести
Тринкијери пред тренто: Имам само једну жељу за сутра када су навијачи у питању…
Хот спорт 05.11.2018
Италијански тренер ће сутра први пут нову екипу водити пред домаћим навијачима у дворани ‘Александар Николић’. Дебитовао је Андреа Тринкијери у суботу у Сремској Митровици против Меге, и остварио победу. Сада га очекује прва… »
"Имам само једну жељу - пун Пионир! Осетио сам то..."
Н1 Инфо 05.11.2018
Тренер Партизана Андреа Трнкијери очекује тешку утакмицу против Трента у 6. колу Еврокупа, а једина му је жеља да дворана "Александар Николић" буде испуњена до последњег места. Италијан је победом против Мега Бемакса дебитовао… »
Тринкијери: Имам само једну жељу - да напунимо Пионир до врха и направимо 40 минута пакла
Моззарт спорт 05.11.2018
Можда ће ми бити потребна чаша вина пре меча да се смирим пред деби у Пиониру. Биће то нешто посебно. Ја сам сентименталан. Неке ствари нису исте. Овде тренирати није исто као негде другде. Партизан се враћа у Пионир, а нови… »
Стефан Јанковић: Ово је наша шанса да се позиционирамо испред Трента!
Хот спорт 05.11.2018
После победе над Мега Бемаксом, Андреа Тринкјери имаће прилику да сада дебитује пред Гробарима. После прекида црног низа победом у АБА лиги, Партизан се сада враћа на европски колосек. Ривал у 6. колу Еврокупа је италијански… »
Тринкјери пред Тренто: Прилика да постанемо тим
Вести онлине 05.11.2018
ренер Партизана расположен пред долазак италијанског Трента. Кошаркаши Партизана сутра на свом терену настављају учешће у Еврокупу, а противник је италијански Тренто. Црно-бели са новим тренером Андреом Тринкијеријем желе нову… »
Тринкијери: Да будемо бољи, постанемо тим и подигнемо самопоуздање
Моззарт спорт 05.11.2018
Тренер Партизана расположен пред долазак италијанског Трента (уторак, 20.00). Кошаркаши Партизана сутра на свом терену настављају учешће у Еврокупу, а противник је италијански Тренто. Црно-бели са новим тренером Андреом… »
Тринкијери пред Тренто: Прилика да постанемо тим
Н1 Инфо 05.11.2018
Нови тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери истакао је да је утакмица против Трента у Еврокупу прилика да његов тим повећа ниво самопоуздање. У уторак црно-бели у хали "Александар Николић" дочекују Тренто. Биће то други… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 21 минутајош 32 повезане
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 21 минутајош 28 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 1 сатјош 25 повезаних
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних