Povezane vesti

Trinkijeri pred trento: Imam samo jednu želju za sutra kada su navijači u pitanju…

Trinkijeri pred trento: Imam samo jednu želju za sutra kada su navijači u pitanju…

Hot sport 05.11.2018
Italijanski trener će sutra prvi put novu ekipu voditi pred domaćim navijačima u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’. Debitovao je Andrea Trinkijeri u subotu u Sremskoj Mitrovici protiv Mege, i ostvario pobedu. Sada ga očekuje prva utakmica pred… »
"Imam samo jednu želju - pun Pionir! Osetio sam to..."

"Imam samo jednu želju - pun Pionir! Osetio sam to..."

N1 Info 05.11.2018
Trener Partizana Andrea Trnkijeri očekuje tešku utakmicu protiv Trenta u 6. kolu Evrokupa, a jedina mu je želja da dvorana "Aleksandar Nikolić" bude ispunjena do poslednjeg mesta. Italijan je pobedom protiv Mega Bemaksa debitovao na klupi tima iz… »
Trinkijeri: Imam samo jednu želju - da napunimo Pionir do vrha i napravimo 40 minuta pakla

Trinkijeri: Imam samo jednu želju - da napunimo Pionir do vrha i napravimo 40 minuta pakla

Mozzart sport 05.11.2018
Možda će mi biti potrebna čaša vina pre meča da se smirim pred debi u Pioniru. Biće to nešto posebno. Ja sam sentimentalan. Neke stvari nisu iste. Ovde trenirati nije isto kao negde drugde. Partizan se vraća u Pionir, a novi trener Andrea… »
Stefan Janković: Ovo je naša šansa da se pozicioniramo ispred Trenta!

Stefan Janković: Ovo je naša šansa da se pozicioniramo ispred Trenta!

Hot sport 05.11.2018
Posle pobede nad Mega Bemaksom, Andrea Trinkjeri imaće priliku da sada debituje pred Grobarima. Posle prekida crnog niza pobedom u ABA ligi, Partizan se sada vraća na evropski kolosek. Rival u 6. kolu Evrokupa je italijanski Trento. Samo trijumf… »
Trinkjeri pred Trento: Prilika da postanemo tim

Trinkjeri pred Trento: Prilika da postanemo tim

Vesti online 05.11.2018
rener Partizana raspoložen pred dolazak italijanskog Trenta. Košarkaši Partizana sutra na svom terenu nastavljaju učešće u Evrokupu, a protivnik je italijanski Trento. Crno-beli sa novim trenerom Andreom Trinkijerijem žele novu pobedu i da sa… »
Trinkijeri: Da budemo bolji, postanemo tim i podignemo samopouzdanje

Trinkijeri: Da budemo bolji, postanemo tim i podignemo samopouzdanje

Mozzart sport 05.11.2018
Trener Partizana raspoložen pred dolazak italijanskog Trenta (utorak, 20.00). Košarkaši Partizana sutra na svom terenu nastavljaju učešće u Evrokupu, a protivnik je italijanski Trento. Crno-beli sa novim trenerom Andreom Trinkijerijem žele novu… »
Trinkijeri pred Trento: Prilika da postanemo tim

Trinkijeri pred Trento: Prilika da postanemo tim

N1 Info 05.11.2018
Novi trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri istakao je da je utakmica protiv Trenta u Evrokupu prilika da njegov tim poveća nivo samopouzdanje. U utorak crno-beli u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju Trento. Biće to drugi duel dva tima ove… »

Vesti dana »