Повезане вести

Народна странка тврди да су врањски функционери брутално претучени

Народна странка тврди да су врањски функционери брутално претучени

Јужне вести 05.11.2018
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић данас је на конференцији за новинаре рекао да су њихови функционери, председник и потпредседник странке у Врању Ђорђе Ристић и Драган Павловић, брутално нападнути од стране чланова… »
Народна странка: Нисмо никога тукли, ми смо пребијени

Народна странка: Нисмо никога тукли, ми смо пребијени

Југ пресс 05.11.2018
ВРАЊЕ Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић, на конференцији за новинаре, у понедељак, у Врању, је рекао да инцидент који се јуче догодио испред просторија Народне странке у коме су брутално нападнути функционери ове… »
МУП се огласио после насиља у Врању: Полиција ради на расветљавању два пријављена физичка напада

МУП се огласио после насиља у Врању: Полиција ради на расветљавању два пријављена физичка напада

Курир 05.11.2018
БЕОГРАД - Полиција у Врању предузима све мере и радње како би расветлила све околности у вези две одвојене пријаве физичког напада у Улици кнеза Милоша у том граду, недалеко од просторија Народне странке и у близини једног… »
Брутално нападнути председник и потпредседник го Народне странке у Врању: Ми смо пребијени а не члан СНС, никога нисмо тукли…

Брутално нападнути председник и потпредседник го Народне странке у Врању: Ми смо пребијени а не члан СНС, никога нисмо тукли…

Курир 05.11.2018
Градски одбор Народне странке у Врању у понедељак је на конференцији за новинаре демантовао наводе из саопштења начелника Градске управе у том граду да су председник Градског одбора Народне странке у Врању, Ђорђе Ристић и… »

Вести дана »