Povezane vesti
"Taksista me izbo nožem da bi me silovao! Morala sam da mu po*ušim!" Jelena Golubović za dlaku izbegla smrt, ali druga devojka…
Pravda 05.11.2018
Jelena Golubović za dlaku izbegla smrt kada je taksista, koji je iste večeri ubio drugu devojku, pokušao da je siluje. Ova stravična priča odigrala se pre 20 godina kada je rediteljka i nova učesnica "Zadruge 2" živela u glavnom gradu Ukrajine, gde je… »
"Morala sam da mu popu*im, bila sam sva krvava..." Skandalozna ispovest Jelene Golubović o pokušaju silovanja!
Telegraf 05.11.2018
- Rekla sam mu da mogu prvo da mu popu*im, pa ćemo onda dalje. On budala pristane na to. Ja kleknem, ali i on se prepao, pa mu je bio mali, nisam imala šta da stavim u usta... - ispričala je Jelena. Jelena Golubović godinama unazad šokira javnost… »
Vesti dana »
Veliku Britaniju pogodio novi toplotni talas: Temperature do 35 stepeni, izdata upozorenja za stanovništvo
NIN pre 56 minutajoš 41 povezana
Vučić na Konferenciji predsednika parlamenata u Palati Srbija: "Nisam optimista kad je reč o brzom članstvu u EU"
NIN pre 36 minutajoš 21 povezana
Pretres o 18 tačaka dnevnog reda, deo opozicije ometao govor ministarke Đurđević Stamenkovski
RTS pre 36 minutajoš 22 povezane
VJT demantuje da je Milićev predmet prosleđen Prvom osnovnom tužilaštvu
Danas pre 36 minutajoš 19 povezanih
Osamnaest osoba povređeno u ekspozijama u Damasku, Makronova poseta se nastavlja po planu
Beta pre 51 minutajoš 20 povezanih