Povezane vesti
Niko kao Klop, još jedan gest za divljenje!
Sportske.net 05.11.2018
Trener Liverpula ne prestaje da oduševljava pred duel sa Zvezdom! Podsetimo, najpre je odlukom da Džerdana Šaćirija ostavi u Liverpulu pokazao da ga u Beogradu samo fudbal interesuje i nikakve druge primese, a večeras je to potvrdio i jednom… »
Jirgen Klop odbrusio engleskim novinarima: U Srbiji smo, nemojte da me pitate o Šaćiriju
Mozzart sport 05.11.2018
„Ne možemo mi da ispravljamo to. Na mojoj planeti uvek se politika mešala u život“, rekao je Liverpulov trener. Džerdan Šaćiri, odnosno njegovo odsustvo iz Liverpulovog tima, očekivano prva tema na konferenciji za novinare Jirgena Klopa u… »
Klop: Šaćiri neće igrati, fokusiramo se na fudbal
Vesti online 05.11.2018
Fudbaleri Liverpula su doputovali u prestonicu Srbije, ali bez Šaćirija koji je izostavljen iz sastava iz, kako se čini, političkih razloga. - Igrači su uvek prihvatali moje odluke i poštovali ih. Imali smo saopštenje na sajtu i svako ko čita… »
GOSPODIN Klop u Beogradu očitao bukvicu engleskim novinarima!
Sportske.net 05.11.2018
Harizmatični trener Liverpula u svom stilu je najavio sutrašnji okršaj sa Zvezdom, ali početak konferencije za medije obeležio je i njegov oštar odgovor engleskim novinarima u vezi ''slučaja Šaćiri''. Jirgen Klop je još jednom pokazao koliki je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO “Zar nemate empatiju, naše kolege kidnapuju organi reda”: Studenti u Nišu „upali“ u zgradu Rektorata, u pripremi nove blokade
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih
Advokat privedenog aktiviste: Dejan Bagarić u pritvoru da ne bi uticao na novinarku Informera
Danas pre 4 satijoš 14 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
NIN pre 5 satijoš 14 povezanih