Povezane vesti

Niko kao Klop, još jedan gest za divljenje!

Niko kao Klop, još jedan gest za divljenje!

Sportske.net 05.11.2018
Trener Liverpula ne prestaje da oduševljava pred duel sa Zvezdom! Podsetimo, najpre je odlukom da Džerdana Šaćirija ostavi u Liverpulu pokazao da ga u Beogradu samo fudbal interesuje i nikakve druge primese, a večeras je to potvrdio i jednom… »
Jirgen Klop odbrusio engleskim novinarima: U Srbiji smo, nemojte da me pitate o Šaćiriju

Jirgen Klop odbrusio engleskim novinarima: U Srbiji smo, nemojte da me pitate o Šaćiriju

Mozzart sport 05.11.2018
„Ne možemo mi da ispravljamo to. Na mojoj planeti uvek se politika mešala u život“, rekao je Liverpulov trener. Džerdan Šaćiri, odnosno njegovo odsustvo iz Liverpulovog tima, očekivano prva tema na konferenciji za novinare Jirgena Klopa u… »
Klop: Šaćiri neće igrati, fokusiramo se na fudbal

Klop: Šaćiri neće igrati, fokusiramo se na fudbal

Vesti online 05.11.2018
Fudbaleri Liverpula su doputovali u prestonicu Srbije, ali bez Šaćirija koji je izostavljen iz sastava iz, kako se čini, političkih razloga. - Igrači su uvek prihvatali moje odluke i poštovali ih. Imali smo saopštenje na sajtu i svako ko čita… »
GOSPODIN Klop u Beogradu očitao bukvicu engleskim novinarima!

GOSPODIN Klop u Beogradu očitao bukvicu engleskim novinarima!

Sportske.net 05.11.2018
Harizmatični trener Liverpula u svom stilu je najavio sutrašnji okršaj sa Zvezdom, ali početak konferencije za medije obeležio je i njegov oštar odgovor engleskim novinarima u vezi ''slučaja Šaćiri''. Jirgen Klop je još jednom pokazao koliki je… »

Vesti dana »