Povezane vesti
Jokanović o budućnosti u Fulamu: Neke stvari su van moje kontrole
Večernje novosti 06.11.2018
Igrači moraju da se bore, da budu hrabriji i da traže prostor za napredak. Imamo još 27 mečeva da odigramo u Premijer ligi - poručio je srpski trener. Pritisak je sve veći na upravu Fulama od strane britanskih medija. Sve više se priča o otkazu… »
Slaviša jokanović: Ispred nas je 27 utakmica, znamo da može bolje da igramo
Hot sport 06.11.2018
Fulam je sinoć na zatvaranju kola u Premijer ligi upisao još jedan poraz. To je peti u nizu za tim Slaviše Jokanovića koji je trenutno poslednji u šampionatu. Utisak je da će srpski stručnjak morati da nešto konkretno promeni u svom sastavu kako… »
Jokanović: Neke stvari su van moje kontrole, igrači zakasnili sa pričom
Mozzart sport 06.11.2018
Srpki stručnjak u teškoj situaciji. Debitantska sezona Slaviše Jokanovića sa Fulamom u Premijer ligi nikako da krene nabolje. Tim iz zapadnog Londona je sinoć doživeo peti uzastopni poraz u Premijer ligi. A da stvari budu još gore, preuzeo je… »
Vesti dana »
Novosadski studenti od sutra trče štafetu do Beograda, u sredu kreću i biciklisti
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Vučić o izborima na Kosovu: Sprskoj listi svih 10 mandata garantovanih Srbima
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
U Subotici organizovan skup povodom 100 dana od tragedije u Novom Sadu (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp najavljuje čišćenje: Imam mandat američkog naroda da eliminišem rasipanje novca vladinih agencija
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana
Kragujevački studenti u blokadi objavili vodič, plan i pravilnik za protest „Srenimo se na Sretenje”
Danas pre 1 satjoš 1 povezana